2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم تربیتی تازه ترم ۲    

احتمالا این مدل نیرو گرفتم تا سال 1405 برقرار باشه توکل برخدا اگر علاقه دارید غیر انتفاعی هم میتونید تدریس داشته باشید روال کار دستتون میاد تو مصاحبه هم بهتر عمل خواهید کرد 

سلام عزیزم بله قبول شدم😍

سلام عزیزم تبریک میگم. ببخشید میشه بگید چند ماه خوندید و روزی چند ساعت؟ به نظرتون سال آینده هم آزمون میگیرن؟ من از الان بخونم 

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑

من ۳۶ سالمه عزیزم و متاهل هستم. به مقدار کار خونم هم زیاده، تقریبا تمام کار خونه رو دوش خودمه. آرزومه معلم شم. توروخدا راهنماییم کنید. ممنونم عزیزم

سلام عزیزم تبریک میگم. ببخشید میشه بگید چند ماه خوندید و روزی چند ساعت؟ به نظرتون سال آینده هم آزمون ...

سلام ممنونم والا من فقط یک ماه روزی دو سه ساعت خوندم ولی زمانی که من آزمون دادم منابع همه جدید شده بود و تقریبا تایم همه یکسان بود 

سلام ممنونم والا من فقط یک ماه روزی دو سه ساعت خوندم ولی زمانی که من آزمون دادم منابع همه جدید شده ب ...

ممنون عزیزم.‌ ببخشید شما رسیدید همه منابع رو بخونید یا نه.‌ خیلی زیاد هستن.‌به نظرتون سال ۴۰۵ هم آزمون میگیرن؟

ممنون عزیزم.‌ ببخشید شما رسیدید همه منابع رو بخونید یا نه.‌ خیلی زیاد هستن.‌به نظرتون سال ۴۰۵ هم آزم ...

نه عزیزم من منبع اصلی نخوندم فقط خلاصه و تست اکثرا تست ها را خوندم نکته برداشتم و اگر چیزی گنگ بود از منبع اصلی نگاه کردم تا تو ذهنم بمونه ؛ والا امسال هم ظرفیت ها پایین اومده نمی دونم چطور بشه