2777
2789
نکنی اینکارو🤦🏻‍♀️چرا جدا نمیشی اون معتاده توچرا باید خودتو بکشی؟ بخاطر ادم دیگه خودتو نکش ارزش ند ...

طولانیه زندگیم جز اعتیادش تعرض شده بهم از سمت برادراش تو داستان زندگیم هست خدا کمکم کنه دارم جدا میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانیه زندگیم جز اعتیادش تعرض شده بهم از سمت برادراش تو داستان زندگیم هست خدا کمکم کنه دارم جدا میش ...

الهی عزیزم

بهترینا برات رقم بخوره که تموم روزای بد پاک شن❤️

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
اینجوری بیشتر دلش میشکنه ،خواهر خودم یه دوره ای همش حرف از خودکشی میزد ما می‌خواستیم حال وهواش وعوض ...

🤦🏻‍♀️😐ای وای فکرمیکردم شوخی کنیم از ناراحتیش کم میکنیم میخنده اصلا نمیدونستم

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
مرسی عزیزم ولی فهمیدم راهش خودکشی نیست ومیتونم زندگی بهتری درست کنم

اره دقیقا😇😇😇

استارتر شما اط تصمیمتون مطمئنین درسته ؟ پس میدونین پشیمون نمیشین ؟

اگه مطمئنین اول یه سر به این سایت https://irancrisisline.org/get-help/im-feeling-suicidal/ 

بزنین ، اگرم مطمئن نیستین که بیشتر روش فکرکنین

خدامهربونه خیلی

ولی قانون داره

مثل هرجایی که قانون داره

گفته خودکشی نکن 

بخشش ندارم تو این مورد

حالا تومیگی میرم باش حرف میزنم.؟؟؟

خوده پیامبر با واسطه با خدا حرف میزد،ما که هیچ

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بخدا خدا خیلی خوبه حرفمو میفهمه

دختره خوب تو که میدونی خدا انقد خوبه  به این چیزا فکر نکن مطمئن باش وقتی به سخت ترین قسمت زندگیت رسیدی یعنی دیگه داره همه چیز درست میشه باور دارم چون به چشم دیدم 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود......