2777
2789
اشکال نداره فقط توروخدا بگین کجا داره

روانی

دیووووونه

اون کوفتیو اولا راحت نمیدن

دوما تمام تنتومیسوزونه یعنی داری میفهمی که تمام معده روده ات از درون داره اتیش میگیره ،التماس میکنی نجاتت بدن ،ولی نمیتونن

چون تمام انداما داخلیتومثل اسید میسوزونه و تا لحظه اخر هوشیاری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفن آنقدر مسخره بازی درنیارید ،نمکدون های سایت. یه درصد احتمال بدید راست چی میشه مثل انسان رفتار ک ...

دارم باهاش شوخی میکنم که از خیر خودکشی بگذره

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

اگر با خودکشی بمیری ، بعد اون همش باید بری خواب اینو اون التماس کنی برات کاری کنن.

اسی  بخدا خیلی آدمها دلشون غم داره، دلشون مرگ میخواد..

اما نمیشه ابدیت رو بخاطر ۶۰_۷۰ سال خراب کرد.

اون دنیا دیگه خودکشی نیستا تا از حال خرابت فرار کنی!

بمون صبر کن تحمل کن میگذره 

درست میشه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
😂😂😂🗿این چه راه حلی بود گفتی بهش الان تاپیک میزنه میگه کسی ساقی میشناسه😂😂🤨

آخه خودمم قصد خودکشی داشتم واین راه مدنظرم بود البته من قرصه رو داشتم بهخاطر اعتیاد شوهرم دائم توخونه هست ولی پشیمون شدم فعلا از خودکشی

آخه خودمم قصد خودکشی داشتم واین راه مدنظرم بود البته من قرصه رو داشتم بهخاطر اعتیاد شوهرم دائم توخون ...

نکنی اینکارو🤦🏻‍♀️چرا جدا نمیشی

اون معتاده توچرا باید خودتو بکشی؟ بخاطر ادم دیگه خودتو نکش ارزش نداره

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
اشکال نداره فقط توروخدا بگین کجا داره

من نمیدونم ولی مطمئن باش اونحا آنقدری بدتر هست ک میگی منو ببرین همون دنیا راضیم

چیه فکر کردی بمیری گل و بلبلی راحتتت میشی؟ن جانم سختیای الانت رو ضرب در هزار کن وقتی اینو نمیتونی تحمل کنی میخوای اونو تحمل کنی هی میگ مشکلی نیست فقد راحت شم خب بحث اینه راحت نمیشی خیلی کسایی ک خودکشی کردن اون لحظه عین چی پشیمون بودن فقد التماس میکردن برگزدن

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
پای خودت بهت کمک میکنم  هرکدام خاستی بگو توضیح میدم بهت 1 با طناب  2 گاز کردن رگ زبو ...

🗿🗿🗿به به 

برا چى پيشنهاد چرت ميدين؟ كسيكه خودكشي كنه محل دفنشم متفاوته با بقيه 

پیشنهاد خواست دادم اگ عقلش بکشه نمیخوره

در ضمن از دوستام خودکشی کرد پیش بقیع هم خاک شد

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️