سلام خانوما من بعد از زایمان فیشر و هموروئید گرفتم بعدش عمل کردم اما خوب نشدم الانم تنگی مقعد گرفتم.الان سه ساله خوب نمیشم همش درد و خون ریزی.امروز هم تو دستشویی ازم خوب میچکید خسته شدم هزارتا دکتر رفتم تا حالا ولی خوب نشدم.دکتر خوبی میشناسید توی تهران بهم معرفی کنید.خدا خیرتون بده
دکتر نمیشناسم عزیزم ولی اگر یبوست دارین از پسیلیوم و مسیلیوم استفاده کنین من خودم مصرف کردم خوبه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
ملین تنبلی روده میاره ولی اینا چون گیاهین تنبلی نمیاره همون پودر اسفرزه هست با طعم دهنده و...
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بله یه مدت خوردم اما چون طبعم سرده اسفرزه بهم نمیسازه
ای بابا امیدوارم خوب شی عزیزم من در همین حد بلد بودم🙁