2777
2789
عنوان

از نظر شما کدوم در مورد خاستگار و ازدواج درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست

مامانت خیلی خیلی اشتباه میکنه ، باید بیان خوب بررسی کنین حرف بزنین بعد اگه نشد رد کنین ، اینجوری موقعیتها از دست میره ، ادم نباید موقعیتها رو اینطوری از دست بده ، میبینی قسمت تو همینا بوده و رفت که رفت

تازه همین کار باعث میشه بقیه که میخوان بیان این ور اون ور حرفهایی بشنون و پشیمون بشن

عجب 
منم 20 سالمه دانشجوعم هستم گاهی وقتا ک خسته میشم میگم شوهر  ولی درکل شوهر تحفه ای نیستش ایقد ...

منم میدونم تحفه ای نیست 😂😂 ولی این مدل خاستگار رد کردن عواقب بدی داره مثل اینکه فکر میکنن مشکلی داره دختر که همه رو بدون شناخت رد میکنن

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم  یه وقتایی حتی آدم عذاب میکشه  خودش ۱۷ ازدواج کرده این حسا رو نمیفهمه

منم بیست سالمه خیلی داری عجله میکنی...دانشجو چه رشته ای هستی؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
منم میدونم تحفه ای نیست 😂😂 ولی این مدل خاستگار رد کردن عواقب بدی داره مثل اینکه فکر میکنن مشکلی دا ...

رسمش همینه 

اتفاقا دارن میل نت بالا

میگن پسره لایق دخترمون نیست چ بیاد چ نیاد

وقتی بیاد ینی لایقه ولی ما شک داریم

کارآگاهان محترمه کاربری دست دو نفره💯🙄
مامانت خیلی خیلی اشتباه میکنه ، باید بیان خوب بررسی کنین حرف بزنین بعد اگه نشد رد کنین ، اینجوری موق ...

من نمی‌دونم اینا رو به چه زبونی باید بگم 

هم روم نمیشه هم میگم ولی فایده نداره 😂😂😂

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
چون منم مثل اون فکر میکنم اگه مشکل دارن یا جوابم منفی واسه چی بذارم بیان خونه؟

چرا بی دلیل منفی آخه😐🤦🏻‍♀️

خودت چی فکر می کنی ؟ 

برای ۵ سال آینده ات چه فکری داری ؟ 

هنری یا درس 

برای استقلال مالی برنامه ای داری ؟ 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

چرا بی دلیل منفی آخه😐🤦🏻‍♀️

از کجا میدونی شاید میشناسه یا موقعیتش بد بوده

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
منم بیست سالمه خیلی داری عجله میکنی...دانشجو چه رشته ای هستی؟

بخدا من عجله ندارم من از عواقب این مدل خاستگار رد کردن میترسم 

مهندسی میخونم و خیلیم درسا سخته و با وجود شوهر نمیتونم اونطوری که میخوام درس بخونم ولی حرف من اینه خاستگارو اینطوری رد نمیکنن

من نمی‌دونم اینا رو به چه زبونی باید بگم  هم روم نمیشه هم میگم ولی فایده نداره 😂😂😂

روم نمیشه یعنی چی ، عزیزم خواستگار خوب کمه ، عین برق و باد سن میگذره و میبینی انتخابها کمتر شده ، سن ات خوبه شور و شوق داری ، درسته عروس ناز داره اما عزیزم نازکشیدن هم تا جایی انجام میشه بعد دیگه بی خیال میشن میرن

هیچ موقعیتی رو بدون بررسی رد نکن ، این زندگی تو هستش

عجب 
بخدا من عجله ندارم من از عواقب این مدل خاستگار رد کردن میترسم  مهندسی میخونم و خیلیم درسا سخته ...

صبر کن درست تموم بشه شاغل شی موردای بهتری میاد