2777
2789

سلام دوستان من حامله ام بعد استراحت مطلقم مامانم اومدع بعد من رفتم سرویس اومدم بیرون دیدم مامانم روتخت خابیدع😐بعد با تیشرت آبی بود مامانم اصن تیشترت ابی نداره😐اون ب کنار اومدم پایین دراز کشیدم یهو صدای در اومد نگا کردم مامانم اومد ازبیرون😐گفتم کی رفتی بیرون گف ساعت ۳😐😐😐😐😐ینی جن بود🥲اخ توحیاطمون میگن دارع 

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واضح دیدیش؟

عارع بخدااا تازه خاسم بیدارش کنم بگم گشنمه گفتم خاب گناه دارع

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
خدایی اگر حقیقت داره سریع جاتو عوض کن و تا اخر بارداری اونجا نمون

😭من جایی دیگ ندارم اینجام غریبم