2777
2789
عنوان

خیلی حالم بد یا خدا چرا اینو دیدم😐😐😐ینی چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حامله ایی اونجا موندی برو خونه مامانت 

مامانم خونش اینجا نیس ی شهر دور منم ک اصن استراحتم

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
خب بعدش که مامانت اومد تیشرت تنش ابی بود یا نه

ن😐نگا کردم لباس زیر تنش بود بعد اصن تیشتر ابی ن من دارم ن خودش😐

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
ن😐نگا کردم لباس زیر تنش بود بعد اصن تیشتر ابی ن من دارم ن خودش😐

قران کوچولو بزار زیر بالشتت یا از این کیف کوچولوها ک میندازن گردن بگیر توش قرآن بزار من شنیدم ی چیز فلزی مثل آهن ربا هم خوبه بزاری زیر بالشت

ینی چی

این به اصطلاحه تو برنامه سازی وقتی که برنامه هنگ می‌کنه یه تئوری هست میگه ما تو دنیای شبیه سازی شده هستیم ، مثل بازی ، مثلا میبینی تو بازی یه دفعه هنگ می‌کنه ؟ اینجا هم اونطور ،مثلا یکی بود می‌گفت من نشسته بودم رو مبل دیدم خواهرم با دو تا تخم مرغ رفت تو آشپزخونه پنج دقیقه بعد دوباره همین صحنه رو دیدم ولی خب هنوز اثبات نشده اما نشانه هاش خیلی زیاده ، میگن ممکنه یه همچین چیزی واقعا باشه 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 
یا مکه مکرمه 😢😢😢 اگر سر کاری نیست لطفا تو خونه تنها نمون 

ن بابا سرکاری چی خاهرمن خودم ر...دم