من معجزه زیاد دیدم.روبراه شدن وضع مالیمون و رسیدن ب هرچی دوست داشتم حتی ماشین مورد علاقم وقتی فکرشم نمیکردم.و ب نظرم این کارمای خوبی هایی بوده ک بابام ب بقیه همیشه میکرده
یع جایی کارم گیر بود بعد دیگ از اونجا نا امیدم کردن گفتن نمیشه و اینا ۱۵ دقیقه بعد زنگ زدن گفت فردا مدارکاتونو بیارید و بیاید😁
قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
خیلین ولی نیجه همشون این میشه از رحمت خدا ناامید نشیدددد
منی که بعد از هر معجزه ب این نتیجه رسیدم
*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺
ان شاء الله یه بچه سالم و صالح و خوشگل و تپلی مپلی باشه😍♥️
قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱