نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من هیچ قرصی نخور چونکه با خوردنش موهای تمام بدنت زیاد میشن و رشد میکنن.من خوردم هورمونام به هم ریخته تنظیمشون و موهای بدنم زیاد شدن و رشد کردن.واقعا پشیمونم
من زدم ولی از ترکیه آورده بودم، برند بایر . هم بیوتن هم بپانتن .. این دوتارو باهم ترکیب میکنی تزریق میکنی . این ایرانی ها مارک اکتور و غیره تاثیر نداره اگه میتونی مارک بایر پیدا کنی بخر .
قیمتش چقدره؟و اینکه دورش چن ماهس؟شما استفاده میکنید ؟رشد موهاتون بطور میانگین در سال چقدره؟قبلا چقد بود؟تاثیر محسوسی تو رشد موهاتون دیدید بعد خوردن قرص؟عوارضش چیه ؟
عزیزم چکاب دادی؟شاید مشکل از جاییه ک با این قرصا حل نمیشه؟مثلا اگه کم خون باشی باید اهن بخوری یا کلسیمت کمه یا مشکل هورمونی داری یا تنبلی تخمدان داری یا تیروییدت کمکاره؟ هر کدوم از اینا اگه باشه باعث ریزش میشه