2777
2789
عنوان

بچه ها راجب بهشت و جهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 76 پست

جهان مولکول داره انرژی که اتم های مولکول به حرکت در اورده رو نمیبینیم ولی وجود داره

انرژی از بین نمیره ولی از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشه ما روحیم در درجه اول روح هم شاید انرژی هست نمیدونیم هنوز

فقط میدونیم از بس تو جهان مادی زندگی کردیم فکر میکنیم ماده هستیم در واقعا ما ۹۸ درصد روحیم دو درصد بدن مادی

از طرفی جهنم و سوزش ها و ... هزاران بار تجربه گران مرگ ایرانی و خارجی گفتن بازتاب اعمال ماست در واقع اتشی بیرون خودشون نبوده بلکه حالت عذابشون مثل این بوده سرب داغ میخورن با دهانی که گناه کردن یا مصداق هایی از این دست میگفتن

و اگر انیمیشن روح رو دیده باشی همزمان به موازات اعمال و رفتار ما اون جهنم یا بهشته رو انگار داریم درختاشو ابیاری میکنیم یا چاه هاشو عمیق تر 

خداوند خیلی با زبان تمثیل با انسانی که سالها در کره خاکی زندگی کرده صحبت میکنند

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره حالا مگه خداپرستا فلج نمیشن؟؟😐😐

به این واضحیت؟

طرف چن روز از حرفاش نگذشته بود که شد یه تیکه گوشت خشک

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

شما که جزئی از این دنیایی فایده ای که برات داشته رو شرح کن

به جای مسخره کردن کسیکه فوت شده 

احساس افتخار کن که ی پروفسور ایرانی داشتیم ک تو ناسا فعالیت میکرده 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
با احترام ولی فک میکنم اشتباه داری میگی❤️

نه اشتباه نیست،چون تو باور نداری اسم اشتباه روش نذاد

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
اینهمه آدم مردن و یکی با روحشون درارتباط یا خوابشو میبینه یا اینایی ک میمیرن و زنده میشن اون دنیارو ...

چون ازبس تو ذهن ما کردن ودیدیم اینارو تخیل میکنیم به نظرم 

به این واضحیت؟ طرف چن روز از حرفاش نگذشته بود که شد یه تیکه گوشت خشک

وا کدوم واضحیت

ممکنه همین الان هر کی پاشو بزاره از خونه بیرون تصادف کنه

یارو ممکنه از مسجد بیاد بیرون ماشین بهش بزنه له بشه

چه چیزایی رو بهم ربط میدین واقعا ادم کلش سوت میکشه😑

به این واضحیت؟ طرف چن روز از حرفاش نگذشته بود که شد یه تیکه گوشت خشک

خدای تو ک انقدر مهربونه چرا باید ب خاطر ی حرف جون ی ادم رو بگیره

حرفات مسخره ست

حرف های دیگران ک هیچ فایده ای برای کشور و دنیا نداشتن بازگو نکن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
چون ازبس تو ذهن ما کردن ودیدیم اینارو تخیل میکنیم به نظرم 

میدونی چیه کلا انکار کردن اون دنیا راحتر از باورشه،اگه باورش داشته باشی باید خیلی از کارهایی بد رو انجام ندی،واین سخته،خیلیا انکارش میکنن که راحت باشن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
با احترام ولی فک میکنم اشتباه داری میگی❤️

نه خانوم من خودم به شخصه متوجه شدم با اینکه نمازخوندنم درست و حسابی نیست یه روز میخونم یه روز و گناه های دیگه که خدا ببخشه منو اما پیش اومده این چیزا زیاد تو خانوادمون که مورده ها میان یه خبر میدن و درسته یا بهمون کمک میکنن یا ازمون ناراحتن