2777
2789
عنوان

بچه ها راجب بهشت و جهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرم اینه بعد اینکه یکی این حرفو زد از سر به پایین فلج شد و بدبخت زیادی علم علم می‌کرد اما در آخر هم ...

خوبه حداقل ی فایده ای برای این دنیا داشت

اعتقادات ادم مهم نیست مهم اینه چه فایده ای برای این جهان داشته باشن.. 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
ماها همینجا پس میدیم یا نهایت تو زندگی بعد کسی ک مثلا یهو ی ملت رو بدبخت میکنه یهو پول هزارتاخونواده ...

اره خدا سخت گیر نیست، فقط اونایی که خیلی نامرد بودن گیرن به نظرم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

عزیزم ببین توی این جهان قانونمنده پس نمیشه انسان ها الکی به دنیا بیان و درد بکشن بعدم بمیزن و همه چی تموم شه

و اینکه خدا قول عدل داده که توی این دنیا نیست مثلاکسی رو که سه بار قتل کرده یک بار اعدام میکنن پس مجازاتش کامل نشده یا یه ادم مهربون نصف خوبی هایی که کرده پاداش میگیره» پس کامل شدن مجازلت یا پاداش یه  مکان دیگه باید وجود داشته باشه که بهشتو جهنم هست

من فک میکنم مرده هایی که میان توخوابمون چون ما بهشون فک میکنیم میان تخیلی هست ساخته ذهن خودمون

نه اینطور نیست چون مورده ها بعضی وقت یه خبر یا یه چیزی بهمون میدن یا ازمون میگرن این حرفا که خودمون بهش فکرنمیکنیم

خوبه حداقل ی فایده ای برای این دنیا داشت اعتقادات ادم مهم نیست مهم اینه چه فایده ای برای این جهان د ...

شما که جزئی از این دنیایی فایده ای که برات داشته رو شرح کن 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

من فک میکنم مرده هایی که میان توخوابمون چون ما بهشون فک میکنیم میان تخیلی هست ساخته ذهن خودمون

پس یه چیزا اطلاع‌ میدن که درست درمیاد چی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)