2777
2789
عنوان

بچه ها راجب بهشت و جهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 76 پست
به جای مسخره کردن کسیکه فوت شده  احساس افتخار کن که ی پروفسور ایرانی داشتیم ک تو ناسا فعالیت م ...

به جای اینکه بخوام به این افتخار کنم که تو ناسا بوده به محمد جمشیدی و حمید برنجی و انوشه انصاری و رحمت قدیمی و‌.. که تو ناسا بودن افتخار میکنم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا کدوم واضحیت ممکنه همین الان هر کی پاشو بزاره از خونه بیرون تصادف کنه یارو ممکنه از مسجد بیاد بی ...

فکرکنم شما دوست نداری اون دنیا رو باور کنی هممون یه روز بهش میرسیم و اونجاهم این حرفامون یادمون میاد

به جای اینکه بخوام به این افتخار کنم که تو ناسا بوده به محمد جمشیدی و حمید برنجی و انوشه انصاری و رح ...

اینکه به چه کسی افتخار کنی انتخاب خودته 

اما برای افتخار کردن به دیگران به نتایج کارهاشون نگاه کن ن دینشون

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
وا کدوم واضحیت ممکنه همین الان هر کی پاشو بزاره از خونه بیرون تصادف کنه یارو ممکنه از مسجد بیاد بی ...

کسی که نمی‌فهمه رو هیچجوره نمیشه حالی کرد که چه اتفاقی افتاده 

تو با افکار خودت زیست کن چون عقل و منطقت خیلی کوچولوئه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

فکرکنم شما دوست نداری اون دنیا رو باور کنی هممون یه روز بهش میرسیم و اونجاهم این حرفامون یادمون میاد

من باور دارم اتفاقا

جواب حرف اون خانومو دادم که دوتا چیز کاملا بیربطو بهم ربط داد برای تخریب یه دانشمند بسیار بزرگ ایرانی

خدای تو ک انقدر مهربونه چرا باید ب خاطر ی حرف جون ی ادم رو بگیره حرفات مسخره ست حرف های دیگران ک ه ...

باشه با افکار و عقلانیت و منطق کوچولوت تنهات میذارم

اینکه به چه کسی افتخار کنی انتخاب خودته  اما برای افتخار کردن به دیگران به نتایج کارهاشون نگاه ...

باید اینم بدونی که این دنیا رو مردم خلق نکردن خالق هستی همون خدایی که توی قرآنش از بهشت و جهنم هست خلق کرده 

باشه با افکار و عقلانیت و منطق کوچولوت تنهات میذارم

از ادم هایی که احساس خدایی می کنن و فک میکردن حرفاشون درسته و همه باید مطابق اونا باشن بدم میاد 

همبن بهتر ک بحثو ادامه ندیم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
کسی که نمی‌فهمه رو هیچجوره نمیشه حالی کرد که چه اتفاقی افتاده  تو با افکار خودت زیست کن چون عق ...

عزیزم یکی از اشناهامون دخترش مریض بود بردش مشهد شفا بگیره تو راه برگشت بعد عوراصی تصادف کردن و سه تا بچه هاش و شوهرش مردن

بعد من باید اینو ربط بدم به اعتقادش و بگم بخاطر این موضوع تصادف کرده به جای اینکه عقلمو به کار بندازم که حتما سرعت بالا داشته 

اگه این بیعقلیه خوشبحال خودم که بی عقلم😶

اینکه به چه کسی افتخار کنی انتخاب خودته  اما برای افتخار کردن به دیگران به نتایج کارهاشون نگاه ...

توهم که نگفتی چه فایده ای برات داشت تو که جزئی از دنیایی

شاید برای تو اعجاز خارق‌العاده ای داشته