2777
2789
عنوان

سلام بعد تعزیه میخوایم بریم خونشون چی ببریم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 31 پست
چرا خونشون زشته گل؟

گل و سر خاک رفتنی یا برای مسجد میبرن 

زشته خونه متوفی گل برد...

چون تعبیر گل برای خونه کسی بردن نشانه شادی 

برای مراسم عزا خونه کسی گل نمیبرن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
عزیزم دختر یکی از آشناها فوت شده بعد مراسماش اولین باره میخوایم بریم خونشون

اها من بد متوجه شدم ما اگر بعد مراسم بریم چیزی نمیبریم اگ همین جوری بریم گل میبریم 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا عزادار شیرینی و قند شکر نمیبرن پارچه؟!

ما رسممونه شکر و قند میبریم و پارچه!اگه ۴۰امش نگذشته باشه

بعد ۴۰ ام هم پارچه رنگ شاد میبریم یا لباس رنگی

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
ما رسممونه شکر و قند میبریم و پارچه!اگه ۴۰امش نگذشته باشه بعد ۴۰ ام هم پارچه رنگ شاد میبریم یا لباس ...

خب این فقط رسمه منطقه شماست اصلا چیزی نیست که بشه توصیه عمومی کرد

اغلب سبد گل می برن با روبان مشکی 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ما رسممونه شکر و قند میبریم و پارچه!اگه ۴۰امش نگذشته باشه بعد ۴۰ ام هم پارچه رنگ شاد میبریم یا لباس ...

کجایی هستید عزیزم؟

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
خب این فقط رسمه منطقه شماست اصلا چیزی نیست که بشه توصیه عمومی کرد اغلب سبد گل می برن با روبان مشکی& ...

رسم منطقه نیست من خیلی جاها دیدم

ولی گل و ۴سال تهران زندگی کردم ندیدم کسی خونه متوفی گل ببره

گل ومسجد و سرخاک میبرن فقط

رسم منطقه نیست من خیلی جاها دیدم ولی گل و ۴سال تهران زندگی کردم ندیدم کسی خونه متوفی گل ببره گل وم ...

خب اون گل که میبرن مسجد بعد میارن خونه همونجا که نمی مونه. بعدش هم برن خونه شون بخوان دست خالی نرن گل میبرن

ولی قند و شکر و پارچه خیلی نا مناسبه بیشتر برای همون مناطقی که این رسم دارن قشنگه جاهایی که این رسم نباشه پسندیده نیست.

استارتر هم باید بسنجه به رسوم خودشون چی نزدیک تره

خب اون گل که میبرن مسجد بعد میارن خونه همونجا که نمی مونه. بعدش هم برن خونه شون بخوان دست خالی نرن گ ...

گل ومیبرن مسجد میارن خونه؟؟؟

همه ی گلا از مسجد میرن سرخاک

تو خونه گل به چه دردی میخوره!

خب میتونن حلوایی چیزی بخرن باز مناسب تره ولی گل و من اولین بار میشنوم

شایدم رسم شماست نمیدونم

گل ومیبرن مسجد میارن خونه؟؟؟ همه ی گلا از مسجد میرن سرخاک تو خونه گل به چه دردی میخوره! خب میتونن ...

وااااا بله عزیرم گل ها و بنرهایی که میارن مسجد میبرن خونه کسی نمیبره سر خاک

گل سر خاک جداست 

کی این همه راه از مسجد میره بهشت زهرا اون همه گل بذاره سر خاک؟! یه حرفایی میزنیدا 

خب اون گل که میبرن مسجد بعد میارن خونه همونجا که نمی مونه. بعدش هم برن خونه شون بخوان دست خالی نرن گ ...

درسته عزیزم 

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
وااااا بله عزیرم گل ها و بنرهایی که میارن مسجد میبرن خونه کسی نمیبره سر خاک گل سر خاک جداست  ...

عزیزم دقت کنی همه ام نوشتن که از مسجد میبرن سرخاک گلارو!

شما فکر کنم جای عجیبی زندگی میکنی

رسم ماهم مثل رسم شماست ماهم ترکیم. گل میبرن مسجد ازونجا سرخاک همونجا هم میمونه

والا من تو تهرانم همونطوری دیدم😁

عزیزم دقت کنی همه ام نوشتن که از مسجد میبرن سرخاک گلارو! شما فکر کنم جای عجیبی زندگی میکنی

تهرانم عزیزم اونا لابد سهرستان هستن

چون تهران هژچ کسی نمیاد گل بفرسته از مسجد بهشت زهرا

بعد دزدا هم همون رو بدزدن دوباره ببرن بفروشن

البته شهرهایب که اقوام و ووستان هستن و سفر میذیم هم گل ها تو خونه تو حیاط یا راه پله میذارن نه بفرستن سر خاک!!!!!!!!!