سلام از صب ک بیدار شدم حس میکنم یچیزی مثل مژه داخل چشمم هست ولی هرچی نگا میکنم نیست قطره اشک مصنوعی هر کاری کردم خوب نشد چیکار کنم کسی تا حالا براش پیش اومده چشم داره نابود میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام ببخشید من نظرات شمارو در مورد کولیت میخوندم تو یه تاپیک قدیمی میشه بگید چیکارا کردین
سلام عزیزم من دکتر کلونوسکوپی برام نوشت ولی خب انجام ندادم چون داروهایی که برام تجویز کرده بود۷۰درصد منو خوب کردن الان فقط زمانی ک واقعا بشدت عصبانی استرسی هستم کولیکم شروع ب درد کردن میکنه
سلام عزیزم من دکتر کلونوسکوپی برام نوشت ولی خب انجام ندادم چون داروهایی که برام تجویز کرده بود۷۰درص ...
علایم تون چی بود ؟
من تحت درمان معده ام هستم و دارم داروهای قوی و انتی بیوتیک میخورم بعد ازوقتی این داروهارو شروع کردم و اخراشه بعد غذا مدفوعم میاد ببخشید،احساس میکنم شکمم پره و سیرم با حجم غذای کم ،شکمم درد میکنه منقبض میشه و صدا میده و اینکه گاها دمای بدنم میره بالا دو شب پیش هم عرق کردم و دو روزه مخاط با مدفوع میاد