2777
2789
عنوان

خواهر سمی

1178 بازدید | 39 پست

بچه ها وقتی خواهری دارین که هیچوقت بهتون دل نسوزونده ولی ادعای با محبت بودن داره و همش هر روز پیگیره و زنگ میزنه فقط از حس فضولی و البته تنها بودنش چیکار میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم چرا تنها هست وقتی من خواهرشم. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خواهرم چرا تنها هست وقتی من خواهرشم. 

بخاطر اینکه یه زبونی داره که فقط نیش میزنه اگه یبار براش درد و دل کنم ۵ سال بعدش یه حرف وسط اون درددلم رو میکوبه تو سرم تا ضایع ام کنه

اخه چجوری اهمیت ندیم وقتی هر روز زنگ میزنه و اگه گوشی رو برنداری تا عصر چند بار دیگه تلفن میکنه

دقیقا من هم دارم فقط برای فضولی زنگ میزنم ولی اگه دخترش بیادخونش تاوقتی باشه زنگ نمیزنه ک کسی نفهمه دخترش اومده کلا جاسوسن،بدم میاد

من داشتم . تو بارداری با حسادتاش باعث بستریم شد منم قطع رابطه کردم 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...