2777
2789
عنوان

اتاقم جن دارههه

133 بازدید | 10 پست

شبا که میخام بخوابم همش یه هاله سیاه جلو چشامه چشامو که میبندم انگار یکی داره باهام حرف میزنه. یه لحظه ب ذهنم اومد که جنه همینکه به ذهنم خطور کرد بدنم یطوری شد نمیتونم توصیفش کنم.

دیشب همین که سرمو گذاشتم رو بالش بدنم بی حس شد ولی فلج خوابی نبود چون بیدار بودم. ی لحظه بدنم سرد شد چشامو سریع باز کردم چشامو ک باز کردم بدنم گزگز میکرد نمیتونستم تکون بخورم. بعدش چهارتا هاله ی سیاه هی جلوم حرکت میکردن. بعدش از توی آشپزخونه که چسبیده به اتاقم صدای شیر آب اومد ک باز شد ولی همه خواب بودن....

چند هفته پیشم من به خاطر امتحانات شب بیدار بودم درس میخوندم ساعت چهار صبح میخاستم بخوابم همینکه خوابیدم مثل دیشب بدنم بی حس شد بیدار بودم و صدای پدرو مادرم از اتاق میومد که داشتن حرف میزدن ولی همه خواب بودن. همین که تونستم تکون بخورم رفتم نگاه کردم دیدم همه خوابن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ی مدت فک میکردم همش یکی هست تو اتاقم از پشت بهم نگا میکنه 😂☹ 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
اعتقاد ندارم. اخه قبلا یه بار گرفتم گفت به هیچ وجه باز نکن. از فضولیم باز کردم دیدم خالیه..

منم این بلا سرم اومده نرفتم سراغ دعا گرفتن لامپ حموم و تا صبح روشن میذارم دیگه از داخل حموم صداشون نمیاد

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

اگر ادامه دار نشد بخاطر فشار درسه و

اگر بین خواب و بیداری هستی و نمیتونی خودتو تکون بدی یا داد بزنی و اون لحظه خیلی می ترسی بختکه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

عزیزم مطمعن شو کم خونی نداری من کم خون که میشم اینجور میشم یا وقتایی که فکرم خیلی مشغوله و میخوابم اینجوری میشم

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️