برو بی کنکور ثبت نام کن ولی حتما بگیر لیسانسو تو این دوره زشته ادم یه لیسانسم نداشته باشه
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درس نخونی چیکار کنی؟ دلتو خوش کردی به شوهر و شاهزاده سوار بر اسب سفید؟🙄
" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! "به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎 دائم الگشنه ی سایت👹
اگه ایده بهتری به جز درس داری انجام بده خیلیا بدون کنکور موفق شدن ولی منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید نباش
" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! "به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎 دائم الگشنه ی سایت👹
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اره خب انقد که ارزش لیسانس توی ایران پایینه و مدرکش بی ارزشه... ولی واقعا ارزش داره ادم چهار سال وق ...
من یه زندایی داشتم ک دیپلمه بود حدودا چند سال پیش بچش رفت مدرسه میومد خونه هی میگف مامان دوستام لیستنس دارن شاغلن من خجالت میکشم یکار کرد ک مجبور شد رف حقوق بی کنکور خوند تازه این حرف ۸/۹ سال پیشه الان ببین چقد بچه اریت میشه اگر مادرش حصیلات نداشته باشه ، جدا از اون خود ادم احساس کمبود میکنه درسته مدرکش ارزشی نداره اما نبودنشم بده
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
اره خب انقد که ارزش لیسانس توی ایران پایینه و مدرکش بی ارزشه... ولی واقعا ارزش داره ادم چهار سال وق ...
اون فقط یه تیکه کاغذ بی ارزش نیستش عزیزم
نتیجه ۴ سال بدون توی جامعس
نتیجه ۴ سال نشست و برخاست با اساتید باسواده
نتیجه ۴ سال دیدن طرز تفکرات و اشناشدن با فرهنگ و عرف ایرانه
همه چی مگه باید تهش برای ما پول باشه؟
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
جدا از اون دانشگاه بشدت رو فرهنگ و رفتار ادم تاثیر میزاره ادم قبل دانشگاه خیلی متفاوته با ادم بعدش
اون فقط یه تیکه کاغذ بی ارزش نیستش عزیزم نتیجه ۴ سال بدون توی جامعس نتیجه ۴ سال نشست و برخاست با ا ...
درسته من خودم تحولی که توی دوران لیسانسم توی اخلاق و طرز تفکرم داشت هیچ جای زندگیم نداشتم...ولی صرفا مدرکم هیچ ارزشی نداشته برام...به نظرم جای دیگه هم میشه این تجربه و تحولات رو داشت درحالی که به همراهش مهارتی یاد بگیرم که سطح مالی و توانمندی اقتصادی منم بالا ببره