2777
2789
عنوان

شوهرم درمورد غذاهام هیچی نمیگه

201 بازدید | 28 پست

اینهمه زحمت میکشم از صب زود بیدار میشم براش غذا درست میکنم همه سعیمو هم میکنم آخرش میخوره هیچی نمیگه . خودم امروز شروع کردم گفتم واسه بار اول خورشتم طعمش خوب شده به نظرم بازم هیچی نگفت گفتم نه؟ فقط سرشو تکون داد به معنی نمیدونم . 

بخدا من تو خونه بابام دست به سیاه و سفید نمیزدم الان غذاهام خیلی خوب میشن واقعا جوری که خودمم باورم نمیشد بتونم بپزم ولی اینجوری میکنه دلم میشکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثرمردااینجورین مدلشونه ناراحت نشوگلم  هرروزفکرکن یه سرآشپزمعروف تویه هتلی فقط ازپخت غذاوکشف ...

من اصلا قبلا آشپزی نمیکردم با نا امیدی شروع کردم با خودم میگفتم منکه نمیتونم غذا درس کنم ولی در کمال تعجب غذاهام داره خوب میشه به نظرم در حد غذاهای مامانش و مامانم میشه هرچی دارم بار اول و دم درس میکنم اما اون نمیدونم از غرورشه یا چی که اصلا هیچی نمیگه 

مگه باید چیز خاصی بگه؟ شوهزمن غذاش تموم شد میگه دستت درد نکنه ولی میدونم به جز دست پخت من دست پ ...

والا من نمیخوام چیز خاصی بگه مثلا بگه خوب بود یا بگه مزش بد نبود یا اگه دوس داشته بگه خوشمزه بود .

همینکهدمیدونی خوبه . 

منم دلم میخواست شوهرم از دستپختم خوشش بیاد .

ازغذای کس دیگه مثلا مادر یاخواهرش تعریف میکنه ؟اگه نه که بلد نیس باید یادش بدی 

آره یکی دوبار دیدم از غذای مامان من یا مامان خودش تعریف کرده . 

من واااااقعا آدم از خودراضی یا حسودی نیستم شمام که منو نمیشناسین اینجا ولی خدایی غذاها داره در همون حدا میشه در کمال ناباوری . ولی خب چیکار کنم  اینجوریه 

من اصلا قبلا آشپزی نمیکردم با نا امیدی شروع کردم با خودم میگفتم منکه نمیتونم غذا درس کنم ولی در کمال ...

شوهرمن اوایل همش فست فود میخرید من یروز غذاپختم باورش نمیشد میگفت اصلا نمیدونستم آشپزی بلدی گفتم بلد نیستم اولین باره میپزم خلاصه تو خانواده شوهرهمه دست پختمو تعریف میکنن بااینکه مجردی بجزدرس خوندن کاری نمیکردم