2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید وارد به الگوریتم اینستا و تولید محتوای خوب  و جذا و چیزای مختلف دیگه  باشی ، تا ب ...

تو اینستا نمیخوام اول فعالیت داشته باشم می‌خوام تو برنامه های داخلی چون اینستا فیلترها و همه نمیتونم بیان

تو اینستا نمیخوام اول فعالیت داشته باشم می‌خوام تو برنامه های داخلی چون اینستا فیلترها و همه نمیتونم ...

نه برعکس من خودم اینستا میزنم چون باید تمرکز یه جا باشه دوم یه ادمین خوب پیدا کن اون راهنماییت میکنه 

اها اولش عضو از کجام بیارم🤣

ببین عزیزم شما یه ادمین پیدا کن کلا صفر تا صد پیجت رو اونا برات حل میکنن که تو چه زمینه ایی استعداد داری سرمایه داری اگه یه کار سرمایه دار بخوای کمکت میکنن چطور تولید محتوا کنین چطوری بری تو اکسپلور و دیده بشی چجوری عضو بگیری کلا کمکت میکنن