2777
2789
عنوان

این حرفو قبول دارین + شات

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 50 پست
هعی خدا خیلی میترسم 🫠🫤

نگران نباش ، بهشم فکر نکن اصلا، هرچی بیشتر بری تو عمقش استرست بیشتر میشه

توکل کن

و به این فک کن که روزانه چندین هزار زایمان انجام میشه و همه هم زنده میمونن و زندگیشونو ادامه میدن😁

گاهی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من با دکتر صحبت کردم گفت هر کدومش خوب انجام بشه ، خوبه به بدنت نگاه کن ببین میتونی طبیعی یا نه ...

من ماما دارم واسه زایمانم ولی ن معاینه ام کرده ن چیزی ک بدونم چی به بدنم میخوره من فردا میرم تو ۳۵ هفته 

۲ بار زایمان طبیعی داشتم 

من لگنم خوب بود ولی خب درد داره دیگه ولی عوارضی که میگن رو نداشتم 

اگه یروز قرار بود دوباره زایمان کنم دوباره طبیعی میرم

از سزارین خوشم نمیاد 

۷ لایه تیغ بزنن شکمم 

منم دوتا طبیعی آوردم  بی درد که نیست ولی بهتراز سزارین هست 

دردت فقط همون لحظه ست بچه که دنیا نیاد انگار نه انگار درد داشتی خودت راحتبلندمیشی بچه شیرمیدی راه میری ولی سزارین دردش بعداز تولد نوزاده وخیلی سخته شکم شل میشه مثل قبلش نمیشه کمردردای بعدش ووووو

طبیعی بهتره

مزایای طبیعی: طی شدن روند طبیعی زایمان برای بچه مفید تر هست، برقرار شدن شیر بعد تولد ، تماس پوستی مادر بلافاصله و شیر دادنش، ثواب و اجر اخروی

معایب: پارگی واژن و بخیه خوردن (امروزه دیگه مشکل نیست همونجا برات درستش میکنن  )، نامناسب بودن جای بخیه ها از لحاظ نشستن و شیر دادن به بچه و درد زیاد

مزایای سزارین: ابتدا که اصلا دردی حس نمیکنی اگر بدن روفرمیم داشته باشی بعدشم چندان در نخواهی داشت، دست نخوردن واژن و عدم تغییر فرم

معایب: احتمال بروز برخی از بیماری ها در مادر بعد از سزارین بیشتره ، جاری نشدن به موقع شیر، مشکل مادر برای بخیه هاش (مدت زمان طولانی تری برای بهبود لازمه)

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...