2777
2789
عنوان

این حرفو قبول دارین + شات

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 50 پست
بستگی ب خودت داره چقدر تحمل درد داری من هیچوقت تو خودم نمیبینم بتونم درد طبیعی رو تحمل کنم بدنمم ضعی ...

میدونی چرا میترسم آخه من پریودی افتضاحی دارم شما فرض کن قبل بارداریم وقتی پریود میشدم از درد جون نداشتم ن غذا ن آب هیچ قرصی هم اثر نمی‌کرد یه روز تمام درد شدید میگرفتم تا کم کم بهتر میشدم غش،میکردم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که با درد پریودیم هر ماه دارم میمیرم عمرا بتونم زایمان طبیعی داشته باشم

ولی یکی هم میبینی مشکلی نداره اصلا با این قضیه کلا راحته براش

معجزه اتفاق می‌افته🕊🌿 (پرواز 650🤍)
میدونی چرا میترسم آخه من پریودی افتضاحی دارم شما فرض کن قبل بارداریم وقتی پریود میشدم از درد جون ندا ...

خب پس تجربه درد خیلی شدید رو داری ولی من زایشگاه رفتم قسمت طبیعی چیزایی دیدم بمیرمم طبیعی زایمان نمیکنم

هعی خدا خیلی میترسم 🫠🫤

ببین عزیزم من خودم هر دو بچه م رو سز اختیاری بودم پشیمون هم نیستم ولی آدم تا آدم اینکه اون خانوم طبیعی براش بد بود دلیل نمیشه که همه طبیعی ها بد باشه یا منی که سز برام خوب بود بازم دلیل نمیشه که برا همه همینطور باشه 

مزایای طبیعی: طی شدن روند طبیعی زایمان برای بچه مفید تر هست، برقرار شدن شیر بعد تولد ، تماس پوستی ما ...

گل گفتی دقیقا همینن حالا باید تصمیم گیری کنیم کدومو میشع تحمل کرد

رو دکترت خیلی دقت کن

دکتر یکی از دوستام تشخیص اشتباه داد

باید سزارین میشد گفت طبیعی

با آمپول فشار خواست بچه رو دنیا بیاره

آخرم بچه بهش اکسیژن نرسید 🥺💔

معجزه اتفاق می‌افته🕊🌿 (پرواز 650🤍)
خب پس تجربه درد خیلی شدید رو داری ولی من زایشگاه رفتم قسمت طبیعی چیزایی دیدم بمیرمم طبیعی زایمان نمی ...

وای خداایاا🫤🫤 

آره دارم تجربشو دقیقا منم از همین فضای زایشگاه وحشت دارم خیلی بدع 🥺

همووون تا وقتی تکنولوژی هست چرا بری درد بکشی

یکی بود برا بچه ش سز شد پمپ درد هم استفاده کرد بعد چند ماه بچه ش هی گریه میکرد از دستش عصبانی شد گفتش حیف اون همه درد که برات کشیدم دوباره خودش برگشت گفت راستی من خو درد نکشیدم