2777
2789
عنوان

این حرفو قبول دارین + شات

511 بازدید | 50 پست

خانوما من واقعا موندم طبیعی بیارم یا برم سز 

خیلی میترسم از درد طبیعی و بد شدن رحم و واژن 

از سز هم واسه درد های بعدش ک میگن یا عفونت بخیه ها میترسم نمیدونم چیکار کنم حالا با حرف این خانوم از طبیعی بیشتر ناامید میشم شما قبول دارین؟

الان میذارم شاتشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بدن فرد داره 

من دوتا دختر خاله دارم که هردو اذر زایمان کردن 

۱۷ روز فاصلشون بود

یکیشون زایمانش کلا یک ساعت طول کشید روز بعدم رفتیم خونش خودش کار میکرد  انقد سرحال بود که شوهرش گفت کل یک ساعت بازو منو گرفته فشار داده که شوهرش بازوش درد میکرد

یکیش ۴۷ ساعت طول کشید شاید باورش برات سخت باشه شوهرش میگفت هر چی میگفتم زنمو سزارین کنین  دیگه داره میمیره هی گفتن الان میاد الان میاد

ولی با ۴۷ ساعتم باز خیلی سرحال بود

منظورم از این حرفا این بود بستگی ب بدن و خودت داره 

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️

ببین من با دکتر صحبت کردم گفت هر کدومش خوب انجام بشه ، خوبه

به بدنت نگاه کن ببین میتونی طبیعی یا نه

من که توانش رو نداشتم رفتم سزارین ، خیلی هم راضی بودم نه عفونت گرفتم و نه درد داشتم

دکتر هم خیلی مهمه ، دکتری میشناسی که طبیعی بتونه به دنیا بیاره ؟؟؟