2777
2789
عنوان

تب طولانی مدت کودک توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 23497 بازدید | 61 پست
امشب باید ببرمش یه دکتر خوب بگم براش آزمایش کلی بنویسه باید متخصص عفونی کودک ببرمش درسته؟

نه عزیزم ببر متخصص کودکان . اکه خدایی نکرده تو خونش عفونت داشته باشه می‌فرسته خودش دکتر عفونی‌  . 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم دخترم سابقه تشنج با تب داره اگه مثل دختر کنه که باید موقع تب دیازپام بهش بدی ولی خطر تشنج با تب زیر ۷ ساله 

در مورد تب دختر من ۳ روز تب بدون علامت داشت که گفتن ویروسه 

ولی شما که میگی آنقدر طولانی شده حتما عفونت ادراری مدنظرت باشه و آزمایش بده 

گلم  چیشد بچتون ؟بردین  دکتر؟

قبلا یکیو  دیدم  گفت  بچم طولانی مدت تب میشد  بعد برده بود  دکتر متخصص اطفال  تا نگاش کرده بش گفته بود  دندوناش  عفونت کردن  تا درس کزده  خوب شدن بچشون 

شما هم یه چکی بکن ببین دندون خراب نداره 

يه لجباز مهربون
گلم  چیشد بچتون ؟بردین  دکتر؟ قبلا یکیو  دیدم  گفت  بچم طولانی مدت تب م ...

نه خوب نشده عزیزم دندونش ابسه کرده بود چرک خشک کن دادمش ابسه دندونش خوب شد به خاطر همین تب وویروس هنوز نبردمش دندونشو درست گنم دیروز بردمش بیمارستان امام حسین آزمایش گرفتن ازش ازمایشاش خوب بود عفونت وارد خونش نشده بود از ریه ش عکس گرفتن اونم خوب بود گفتن ببرش متخصص عفونی .دارم دنبال یه دکتر عفونی خوب تو اصفهان میگردم 

سلام عزیزم علت تب مشخص شد دختر من چند روزه تب داره دیونه شدم

سلام 

منم دخترم ی هفته توتب داره میسوزه 😪😪😪

سه بار دکتر بردم 

امروز برام ازمایش نوشته 

فردا باید جواب وببرم 

دارم دیوونه میشم 😪😪😪😪

سلام  منم دخترم ی هفته توتب داره میسوزه 😪😪😪 سه بار دکتر بردم  امروز برام ازمایش نوشت ...

سلام عزیزم دختر من معدش عفونی شده بود دکتر عفونی کودکان بردمش خدا خیرش بده درست تشخیص دادچند تا  انتی بیوتیک نوشت فرداش بچم تبش قطع شد انشالله بچه شما هم تبش بیاد پایین ببرش متخصص عفونی کودکان

سلام عزیزم،ببخشیدشمادخترتون تب طولانی داشت خوب شد آزمایش داد؟چش بود توروخدا اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید.پسرم۸سالشه امروز۶روزه تب داره درمونده شدم بخدا دکترم زیادبردم میگن ویروسه.آزمایشم دادیم ولی هنوزآماده نیست،نمیدونم چیکارکنم دیگه

سلام. مامان های عزیز دکتر علیرضا ناطقیان فوق تخصص عفونی اطفال بسیار عالی هستن. علت تب های مکرر پسرم رو که همراه گلودرد و ملتهب شدن لوزه هاش بود سندروم مارشال تشخیص دادن! هر هفته تب میکرد دکتر می‌بردم میگفتن ویروسه!! برو سه روز بعد اگه تبش قطع نشد بیار آنتی بیوتیک بدیم!!!!

در صورتی که تب مارشال تا حدود ده سالگی ادامه داره! قرص و داروی خاص نداره! البته دکتر یه قرص داده که موقع تب مارشال باید بدیم که سیستم ایمنی بدن رو سرکوب می‌کنه !

ولی کسانیکه تب دوره ای بدون علائم دارن حتما ویزیت پیش دکتر ببرن!! با یکبار ویزیت خیر ببینن تشخیص دادن!

سلام عزیزم دختر من معدش عفونی شده بود دکتر عفونی کودکان بردمش خدا خیرش بده درست تشخیص دادچند تا انت ...

سلام پسر من سابقه تب و تشنج داره میشه بگیم چندبار آشنا و در چند سالگی و اینکه یادتونه چطوری تشخیص عفونت معده دادن پسرمنم تبش همین طوره داره آموکسی کلاو میخوره ولی تب هست

.......خدایا شکرت ....