من موهام به شدت وز داره صبحا خودماز خودم میترسم انگار که شب بهم برق وصل کردن در طول روزم...کلا شماهایی که مثل من موهاتون وز داره چه کاری انجام میدین برای کم شدن یا رفعش؟؟؟
من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه...
نگووو مثلا یه شامپوی خاصی یه متد خاصییی هیچی نیست یعنی؟🥲
منم موهام وزوزی و فر فریه بیشتر مواقع موهام رو میبافم فقط با سشوار خوب میشه که اونم هم ...
اها یعنی با سشوار و سرم مو کلا وزش گرفته میشه؟؟؟😬
من یک عدد وزوزی هستم هیچی جواب نداده فعلا برام اومدم ببینم کسی درست شده موهاش یا نه😆
مامان جونم عاشقتم در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜 بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
من یک عدد وزوزی هستم هیچی جواب نداده فعلا برام اومدم ببینم کسی درست شده موهاش یا نه😆
مثل اینکه تا ابد جنگلی باقی میمونیم🥲
من کراتین کردم فایده نداشت..شامپو ماسک مو که اصلاااا تاثیر نداشته روم..منم اهمیت نمیدم دیگه..الانم ا ...
ای بابا چه بد🥲
موهاتو بعد حموم اسپری ضدوزی بزن بعد خشکش کن،البته نه کامل بعد شونه کن ،ببند....دیگه موها ...
ممنون😍ببافم یا ببندم؟