2777
2789
عنوان

بهم زنگ زدن گفتن گوشی برنده شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 34 پست
دقیقا منم اینو میگم چطور ممکنه ولی بخوام بگم کلاهبرداریه پس چرا شماره کارتی یا هیچی نخواست

کلاهبرداریه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم کلاه برداریه ۸۵۰ تومن میخوان دیدی

حالا بعد تحویلشم باز بدی بازم سرت کلاه رفته

یه ماکت ویترینی میارن فوقش😇

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
باور نکن همش الکیه به منم گفتن چون ارسال پستیت زیاد بوده برنده شدی گفتم برو عمو من اصلا دوساله طرف ا ...

🤣🤣🤣برو عمو من اصلا دوساله طرف پست نرفتم

عالی گفتی

وقتی سفارش ندادی چرا باید برات گوشی بیارن؟ اصلا شک نکردی؟

گفت قرعه کشی هست بردی تو اون

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡
هنوز نفهمیدی کلاهبرداریه؟ 😐

یعنی چی چطور 

شماره ای یا چیزی کلا نگرفت فقط ادرس

دقیقا منم اینو میگم چطور ممکنه ولی بخوام بگم کلاهبرداریه پس چرا شماره کارتی یا هیچی نخواست

بخوادم نباید بدی حسابتو خالی میکنن 

یکی ازدوستای شوهرم گفت همین تازگیا ها یکی ب پسرفامیلشون زنگ زده گفته برنده شدین از صداسیما شماره بدین بریزیم ب حسابتون پسره شماره کارت باباشو میگیره ومیده میخوس سوپرایزش کنه باباشم سوپری داشت بعد باباش میبینه هر ساعت ۱۰۰ میلیون ۵۰ میلیون از حساب کم میشه زنگ میزنه ب پسره که مگه چی میخری 

بعد ک متوجه میشن تاکاری کنن حساب خالی میشه

یعنی چی چطور  شماره ای یا چیزی کلا نگرفت فقط ادرس

خیلی واضحه مامور هم نیروی خودشونه یا پرداخت درب منزله و توی پاکت چیزی نیست 

من قببا برنده شدم تا پول پست رو هم خودشون میدن اسمش روشه هدیه ، برا هدیه که پول نمیگیرن 

من معمولا جواب ریپلای نمیدم ، چون شما به دنبال جواب نیستید 🙏🙏🙏
بخوادم نباید بدی حسابتو خالی میکنن  یکی ازدوستای شوهرم گفت همین تازگیا ها یکی ب پسرفامیلشون زن ...

وای خدا لعنتشون الهی خیر نبینن