2777
2789
عنوان

یه خاطره خنده دار از زلزله سال 92

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 118 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج ریشتر  تمام طول سال اونجا زلزله میشه ولی بیشترشون خفیف هستن

جالبه   

شاید بوجود اومدن اون روستا هم بخاطر زلرله های زیادش باشه.مثلا صدها سال پیش زلزله قوی اومده باعث شده چشمه ای چیزی فوران کنه و اونجا رو سرسبز کنه چون نوشته بود وسط کویره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
گذرتون به کرمان افتاد سری بزنید  یه اتفاق هم سالها پیش اونجا افتاده و اونجا شهید دفن شده  ...

اسم شهید چیه؟

متاسفانه تا حالا کرمان نیومدم ولی یه جای گرمسیر و خشک تصورش دارم. مثل بوشهر

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
جالبه     شاید بوجود اومدن اون روستا هم بخاطر زلرله های زیادش باشه.مثلا صدها سال پیش زلز ...

منطقه کوهستانیه و رد اب روی کوه ها هست .... 

قشنگ معلومه یه زمانی اینجا زیر اب بوده و کم کم اب پایین رفته و تبدیل به رودخونه شده 

😊❤️😊
اسم شهید چیه؟ متاسفانه تا حالا کرمان نیومدم ولی یه جای گرمسیر و خشک تصورش دارم. مثل بوشهر

یه شهید نیست گلم ... ۲۷۴ شهید بودن .. تو هواپیما که .....

اکثر تیکه هایی که پیدا کردن و بردن شهرهای خودشون ولی بعد اب شدن برف باز هم تیکه هایی پیدا شد وهمونجا دفن کردن 

تو نت بزنید شهدا هواپیما سیرچ  

نه اونجوری خشک و ... نیست . اطراف کرمان خیلی جاهای کوهستانی و سرسبز داره ... لاله زار .ابشار  راین . قنات ملک . 

باغ شاهزاده ماهان . کوهپایه کرمان . ساردوئیه . دهبکری .

تو نت بزن عکساشو ببین نظرت عوض میشه 

بعضی جاهاش با طبیعت شمال رقابت میکنه 

😊❤️😊
یه شهید نیست گلم ... ۲۷۴ شهید بودن .. تو هواپیما که ..... اکثر تیکه هایی که پیدا کردن و بردن شهرهای ...

تا حالا نشنیده بودم اون سانحه رو

واسه چه سالی بوده؟

چقدر اطلاعات جغرافیایی ام کمه

شاید چون اهل سفر نیستم

حتی استان خودمون رو هم زیاد نمی شناسم

تا حالا نشنیده بودم اون سانحه رو واسه چه سالی بوده؟

بهمن سال ۸۱

نت بزنید میاره براتون .. سانحه هواپیما سیرچ . روز عید غدیر . 

و شدن شهدای غدیر . 

بزنید نماهنگ شهدای غدیر خیلی قشنگه ،، 

😊❤️😊
بهمن سال ۸۱ نت بزنید میاره براتون .. سانحه هواپیما سیرچ . روز عید غدیر .  و شدن شهدای غدیر .& ...

مرسی مهربونم❤

اخرین بار ک زلزله اومد خواب بودم وقتی بلند شدم بدوام بیرون از اتاق پاهام سست شد نتونستم راه برم نشست ...

من زبونم از کار میفته😅