2777
2789
عنوان

یه خاطره خنده دار از زلزله سال 92

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 118 پست
سال 92  چقدد زلزله بوده مرسی عزیزم

زلزله‌اش خیلی مشهوره زلزله بلوچستان سراوان بخاطر تلفات ندادنش

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی خاطره دارم 

برا خودم نیس ولی تعریف میکنم از زبان همون شخص،

جالبه:

من اپاندیسم عمل کرده بودم وسط حال دراز کشیده بودم کلی آدمم از دوست و فامیل اومده بودن عیادتم

یکی داش دهنم آناناس میداد و خلاصه همه دورم بودن ک یهو زلزله اومد 

نگم چجوری جمع متلاشی شد همههه فراررررر

یکی از روم میپرید

زلزله تموم شد هر کی ی گوشه پناه گرفته بود نعش منم اون وسط برا خودش بود

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

ی بار زلزله اومده بود ما از طبقه بالا میدوییدیم پایین

در خونه همسایه باز بود 

همسایه داش میگفت بدو اشرف بدو اشرف (زنش) 

اشرف هم میگفت کجا راه افتادی بری ش و رت پات کن لاقل

بابام از بالا رسید داد زد سرمون چیو دارید نگاه میکنید بدویید پدسگگگا

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

یه مطلب جنی میخوندم ‌جوگیر شدم گفتم اگه وجود دارید ی کاری بکنید 

یهو تختم شروع کرد ب لرزیدن 

بلانسبت ریدم ب خودم 

زلزله بود

مامانمم بلند شد بزنه بیرون بابامم داشت از در میومد تو ک مارو صدا بزنه بریم بیرون 

بابام لاغررررر مامانم چاققق

خوردن ب هم مامانم افتاد روش

بابام میگفت اگه زلزله نکشه تو میکشی منو 

😂

بیرونم هر کی ی جور

ی خانمه شلوارک تاپ

بعد ی حوله گذاشته بود رو سرش موهاشو بپوشونه

زلزله‌اش خیلی مشهوره زلزله بلوچستان سراوان بخاطر تلفات ندادنش

حتما ساختمانها مقاوم سازی شده وگرنه توجیه دیگه ای نداره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
من ی خاطره دارم  برا خودم نیس ولی تعریف میکنم از زبان همون شخص، جالبه: من اپاندیسم عمل کر ...

فکر کنم بیشتر زیر اوار موندها ادمای مریض و زمینگیر هستن .اخه اون لحظه کسی به اینا فکر نمیکنه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ی بار زلزله اومده بود ما از طبقه بالا میدوییدیم پایین در خونه همسایه باز بود  همسایه داش میگف ...

😂😂😂

زلزله خودش ترسناکه اما همین دسپاچه شدنا خنده دارش میکنه

یه مطلب جنی میخوندم ‌جوگیر شدم گفتم اگه وجود دارید ی کاری بکنید  یهو تختم شروع کرد ب لرزیدن&nb ...

فقط مامان بابات 😃😂😅

بیچاره بابات اون زیر 😅😅😅

حتما ساختمانها مقاوم سازی شده وگرنه توجیه دیگه ای نداره

خونه‌ها کاهگلیه من تو روستا بودم عزیزم 

یعنی یه صدایی از زمین می‌اومد اما باور نمیکنی ک چون ندیدن 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

بدتر از خود زلزله صدای مهیب قبل تکون زمین هست 

ما یه جایی کوهستانی هست اطراف شهرمون رفتیم تفریح . و البته محلی بد گسل و پر زلزله است ... من دراز کشده بودم

یهو صدایی از عمق زمین شنیدم وحشتناک تا بلند شدم اومدم به بقیه بگم که زلزله شروع شد به حدی شدید که کوه جلو چشممون حرکت کرد و چسبید به اون یکی کوه 

ما قبلا از اون مسیر میرفتیم تا به چشمه می‌رسیدیم ..جای بکر و عالی بود ولی بعد زلزله دوتا کوه چسبید به هم و اون محل ناپدید شد ... 

سیرچ تو نت سرچ کنید میبینید که چجور جایی هست 

وحشی زیبا خطرناک 

😊❤️😊
خونه‌ها کاهگلیه من تو روستا بودم عزیزم  یعنی یه صدایی از زمین می‌اومد اما باور نمیکنی ک چون ند ...

باور میکنم عزیزم

اخه توهمین زلزله شهرمون خونه مادر شوهر یه دونه اتاق از قدیم مونده بود هیچیش نشده بود 

بدتر از خود زلزله صدای مهیب قبل تکون زمین هست  ما یه جایی کوهستانی هست اطراف شهرمون رفتیم تفری ...

یاخدا

مگه چند ریشتر بود؟

بدتر از خود زلزله صدای مهیب قبل تکون زمین هست  ما یه جایی کوهستانی هست اطراف شهرمون رفتیم تفری ...

رفتم سرچ کردم

یه منطقه بکرو زیبا وسط کویر کرمان  جل الخالق