2777
2789
عنوان

یکی به داد من برسه ، من امشب دق می کنم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق اش بودم ، دیوانه وار

الانم عاشقش بمون.مگه عشق به دینه؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
خب بشین برات از اعتقادات و چیزایی که قبول داره بگه.شاید دیدگاه اون خیلی با ارزش تر از دیدگاه مثلاااا ...

میگه خدا رو قبول دارم ولی اسلام ، چرت و پرت میگه ، خیر سرش دکتر متخصص هم هست

نمیمونم

پس عاشق خودش نبودی عاشق دینش بودی

اره؟

اگه نه بچه نشو

زندگیتو از هم نپاش دختر

ببین کی بهت گفتم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
میگه خدا رو قبول دارم ولی اسلام ، چرت و پرت میگه ، خیر سرش دکتر متخصص هم هست

خیلی از پزشکارو دیدم اسلامو قبول نداشتن.یکیش‌بهم میگفت بچتو پوشک نکن تو خونه بذار جیش کنه همه جا آخر سر یاد میگیره.از جیش تمیز تر نداریم.حتس تمیز تر از آب مقطر