2777
2789
عنوان

مهاجرت اجباری

540 بازدید | 17 پست

امشب بابام میگفت تا دی ماه جمع و جور میکنه و وسایل و دستگاه های کارخونش رو میفروشه که بریم از ایران...

اول قراره خودش بره آلمان و یکسال بعدش ما (من و مادربزرگم) بریم،با وکیل هم صحبت کرده و داره کاراش رو میکنه ، منم داره میفرسته کلاس زبان آلمانی که بتونم اونجا درس بخونم...

ولی مسئله اینه من اینجا دلم گیره، نمیدونم چیکار کنم و چطور بهش بگم

به پارتنرمم نمیدونم چی بگم و میدونم به خاطر شغلش اجازه خروج از کشور نداره،شرایطمون هم اونقدر پیچیده س که نمیتونم بگم بیاد خواستگاری 

بدجور بهم ریخته ام...چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات از چه روشی میخواد ویزا بگیره  فقط به بابات بگو برای المان داره اقدام میکنه سمت دفتر ملک ...

نمیدونم سر در نمیارم ولی فکنم خرید ملک و این چیزاس...

من اصلا دلم میخواد خراب بشه همه چیو نره

منم دقیقا اهل دل کندن نبودم و نیستم ...سخته برات .

باهاش قبل رفتن ازدواج کن و اگه دوستش داری بمون

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

منم دقیقا اهل دل کندن نبودم و نیستم ...سخته برات . باهاش قبل رفتن ازدواج کن و اگه دوستش داری بمون

شرایط نیست 

کمتر از یکساله مادرم فوت کرده 

۲۰ سال اختلاف سن داریم و اون یه طلاق داسته،الان هیچ جوره نمیتونم برای پدرم مطرح کنم این موصوع رو 

بله  یه طلاق هم داشته

بهتر نیست یکمی بیشتر بهش فکر کنی آخه اختلاف سنیتون خیلی زیاده بعدا اصلا شرایطتون باهم یکی نیست 

اختلاف سنی ۱۲/۱۰ خودشون میگن زیاده چه برسه به ۲۰ سال 

البته قصد دخالت ندارم اما کمی فکرکن به حرفام