2777
2789

سلام دوستان خانواده شوهرم شهرستان، اینا چند تا خواهرن و پدر و مادرشون هر سری به بهانه دکتری میان خونه منو و جاریم اتراق می کنن در حالی که ما اصلا شهرستان نمیریم 

هر وقتم میان کلی اذیت و آخرش هم بین منو و شوهرمو بهم میزنن و میگن فلانی بد بود و میرن 

آخرسر یکی از دختراشون اومد خونه ما هم از ما و هم از جاریم دزدی کرد منم گفتم دیگه حق نداره بیاد اون جاریم هم همین کارو کرد 

حالا یه مدت هر روز رو اعصاب شوهرم بودن که حالا ما دکتری بابامون رو چی کار کنیم حتما هم باید اون دختر دزدشون دکتر ببرش 

بعد حالا اون یکی دختر شون که ازدواج هم کرده و یه بچه کوچیک داره پاهای دخترش داره لنگ میزنه از بس عفریته به من و جاریم تهمت زد 

کلی رفته رو مغز شوهرم که بیاره دخترشو تهران منم اجازه دادم بعد اومده و شروع کرد دوباره به کنایه زدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چیزی که داره زجرم میده اینه که انگار شوهرم بهش گفته بود در هر صورت تو نرو بیرون از خونه منو بیر ...

لعنت به فرد نفهم خب سوئیت اجاره کنن یا دوبهم زنی نکنن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

شوهرمم میگفت باید هر روز واسشون گوشت و کباب درست کنی 

حالا اومد خونه فرداش من مادرم اومد ببرمش دکتر خودمم دیگه طاقت نیوردم اومد خونه مادرم 

اون عفریته هم دید من دارم میرم موذیانه می خندید 

خب

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️

مطمئنی شوهرت گفته؟توام یکم رو خودت کار کن انقد آروم باش که هر چی گفتن هر کاری کردن به پشمتم نگیر اینجوری بیشتر بهش بر میخوره سعی کن کنایهاشو اصلا جواب ندی اونا از خداشونه بری پس بمون

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
حالا فردا می خوام برم نمی دونم هستن یا نه اگه بودن نمی دونم چی کار کنم 

راحت و ریلکس برو خونت بنداز بیرون 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده