2777
2789

حالا بچه خواهر شوهرم تصادف کرده خدا رو شکر چیزی نشده سرپایی مرخص کردن بچش هم پنچ سالشه .من نرفتم کار زشتی کردم ؟اینم بگم بچه من بیمارستان بستری شد ی زنگ هم نزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضامو بخون

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
بهت بد کنه تو بهش خوبی کنی این یعنی عزت نفس نداری یعنی کرامت نداری

قبول ندارم ب این جمله اعتقاد دارم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

هیچ وقت قدیمی نمیشه ارزشش بالاتر میره 😊

برای بعضیا جواب میده 

ولی برای بعضی جماعت اعتماد بنفس بالایی میاره که من هرکاری دلم بخواد میکنم ولی اون جرعت ندارع با من دربیافته 

باید طرف مقابل تو بسنتسی

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

ماهم قهر بودیم زندگی ما ب خواهرشوهرم وشوهرش اصلا ربطی نداشت . چون از پیش خانواده شوهر اومدیم خونه جدا اجاره کردیم اونا قهرن وخودشون میگیرن بچشم تا من خونه پدرشوهرم بودم کلفتشون بودم تحویلم میگرفتن بهش یاد دادن این بچه ۵ساله ب من سلام نمیکرد گفتم بدرک مگ برام مهمه خودشون جدا هستن وراحتن من‌ک جدا شدم زورشون اومده خدمت کارشون رفته قهر کردن بدرکککککککککککککککک خدا جوابشون بده چقد بهشون احترام خوبی کردم هیچوقت نمیبخشمشون

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️