حالا بچه خواهر شوهرم تصادف کرده خدا رو شکر چیزی نشده سرپایی مرخص کردن بچش هم پنچ سالشه .من نرفتم کار زشتی کردم ؟اینم بگم بچه من بیمارستان بستری شد ی زنگ هم نزد
بهت بد کنه تو بهش خوبی کنی این یعنی عزت نفس نداری یعنی کرامت نداری
کرامت معنیش دقیقا همین شما پاری برعکس میگین البته خیلیا هستن از روی ترس جبران نمیکنن ولی خیلیا ام هستن به درجه ای از اخلاق رسیدن که بدی رو با نیکی جواب میدن پیامبر صلی الله هم چنین اخلاقی داشتن یه یهودی هروقت پیامبر رد میشده زباله میرخته رو سر پیامبر یه روز این فرد مریض میشه و پیامبر سراغشومیگیره وقتی میفهمه مریضه میره عیادتش و این فردم به خاطر این رفتار پیامبر مسلمان میشه امام حسن هم چنین اخلاقی داشتن و این اخلاق اسمش کرامته گرچه من خودمم توفیق چنین رفتار انسانی روندارم
اخه ی زنگم نزد بچ من ب خاطر سرما خوردگی بستری شد سه روز تحت نظر بود ی بارم بهم زنگ نزد یا به مادر شوهرم زنگ میزد یا شوهرم .همراه پسرم من بودم به شوهرم گفتم ی زنگ میزد گف به من زنگ زده هیچ فرقی نداریم!الانم شوهرم تو قیافه هس
بهت بد کنه تو بهش خوبی کنی این یعنی عزت نفس نداری یعنی کرامت نداری
گلم اگه قرار بود ما همه تقاص گناهان و اشتباهات بقیه رو بگیریم پس چه لزومی به وجود خداوند بود؟؟؟پس چرا خداوند فرمودن صبوری کنید...اینا از ذات خوب میاد انتقام کینه ارامش و صلب میکنه روان خودمونو بهم میزنه من هرکی بهم بدی کنه درسته حالم بد میشه غصه میخورم ولی میسپرم به خدا اون واسه بندش بد نمیخواد شایذ اگه این خانوم بره خواهرشوهرشونم متوجه اشتباهشون بشه ولی اگه لج کنه برای زندگیه خودش بد میشه چون قراره تا اخر عمر چشم تو چشم بشن
این یهودیه میفهمه.. یکی مثل مادر شوهر من وقتی میبینه احترامشو دارم جوابشو نمیدم.. میشنوم میگه آر ...
همه ی آدما دلیلشون همینه تو هر تاپیکی میگم انتقام نگیرین میگن این فرق میکنه اگر جوابشو ندن فکمیکنن لالم یا فکمیکنن ترسیدم همه یه دلیلی دارن برای کاراشون بعدم اصن دلیلی نداره که طرف مقابل کوتاه بیاد تو کار خوب و اخلاقی رو به خاطر خودت انجام میدی نه اینکه دیگری چه فکری کنه و چه پاسخی بده متاسفانه روابط ماها همه شده منفابل و با حساب کتاب منم مستثنا نیستم البته