2777
2789
عنوان

بنظرتون با پسرخاله ی شوهرم برم؟

628 بازدید | 31 پست

دوستان ما(خونواده ی همسرم،خواهراش،برادرش)قرار گزاشتیم روز جمعه بریم بیرون شهر،حالا پسرعموی شوهرم که کشورعراق زندگی میکنن قراره شب جمعه با دوتااز پسرخاله هاش بیاد ایران،شوهرم باید بره فرودگاه دنبالشون، بعداینکه شوهرم به من میگه برای صبح جمعه که میخوایم بریم بیرون شهر تو برو توماشین خواهرم تا من بتونم پسر عموم و دوستاشو هم بیارم ،(یعنی اونابیان توماشین ما)حالا مشکل من، اول اینکه دوست ندارم سربار خواهرشوهرم بشم اما ازاونجاکه این برنامه رو خود خواهرشوهرم چیده همش میگفت اشکالی نداره بیابا ما فوقش دوساعت راهه و اینا، دوم اینکه مطمئنم بریم اونجا باغ کرایه کنیم شوهرمن مجردی با پسرعموشو اون دونفردیگه میرن دور زدن من بازتنها میشم ،ازطرفی هم دلم نمیادبرنامه هاشونو خراب کنم چون تاحالا این جایی که قراره بریم نرفتیم کلا ایناهم کلی برنامه ریختن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا بیخیال برو حال شوهرتو خراب نکن همش یه روزه نهایتن خوش باش خودت خودت خوشحال کن بچرخ عکس بگیر شاد باش

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

اشکال نداره تو هم تنهایی سعی کن خوش بگذره باهات یک بار اونا آمدن از عراق دلش تنگ شده براشون باز برن تنها دوتایی میرید بیرون

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
نمیدانم

اطلاع چی 😂

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
اگر اونجا توی جمع هستی سعی کن بری...  اما اگر قراره هرکی سیِ خودش باشه و تنها بمونی ، نرو.&nbs ...

نه کلا تو جمع هستیم، اما برای راه رفتنو تا ابشار رفتن اینا که حدودا دو ساعتی پیاده روی داره مطمئنم شوهرم بامن نیستو بااونا میره اما خواهرشوهرام هستن باهام

اشکال نداره تو هم تنهایی سعی کن خوش بگذره باهات یک بار اونا آمدن از عراق دلش تنگ شده براشون باز برن ...

ماهم که رفتیم عراق خونه عموی شوهرم همین پسرعموش هرشب مارو میبرد بیرون دور زدن ،اما خب مادونفر بودیم کلا باهم بودیم اما الان که اونا میان مجردی میانو شوهرمم باهاشون تنها میره دور زدن