2777
2789

من با خونواده همسرم زندگی میکنم خببب 

تازه ظرفارو شستم و مادر شوهرم هم سفره رو تمیز کرد سریع خونه رو تمیز کردیم رفت خیاطی کنه منم اومدم گوشی رو گرفتم اخییییش 😂😂 

خداروشکر ک الان چیزییییی ندارم نه کاری تمام کارامو انجام دادم خونه تمیز و فقط گوشی رو میگیرم و خوراکیامو در میارم🥲😍😂

همسرم هم ساعت 12 اینطوری میاد رفته مهمونی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنده ۱۸ سال دارممم

دیپلم گرفتم امسال

و نمیخام کنکور بدم

تموم

میخورم میخوابم گوشی بازی 

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

من پری سال دیپلممو گرفتم الان 19 سالمه  شما چند سالته

کنکور نمیدی؟کار نداری؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

منم ساعت ۷ اومدم از سرکار خونه 

رااااحت و اسوده دراز کشیدم😎

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
منم دیپلم گرفتم نمی‌خواستم برم دانشگاه حوصله درس مشق ندارم

عاها نرفتی؟

سرکار میری؟