2777
2789
عنوان

فردا کارنامم رو میدن

188 بازدید | 12 پست

امسال پایه نهم بودم با اینکه درسم خوبه ولی حس میکنم معدلم پایین میشه یا خودم رو سرزنش میکنم که میتونستم بیشتر بخونم.....
خیلی میترسم هدایت تحصیلی رشته مورد نظرم رو نیاره و ......
ممنون میشم برام صلوات بفرستید و لایک کنید منم برای شما میفرستم.
میدونم فکر و خیالام شاید بعدا مهم نباشه ولی الان دارم میمیرم از استرس

فرستادم 😊

شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!   منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت... "ای غم تو بروگوشه کناریبنشین"    سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔

چرو کارنامای شومو اقد زود میاد

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خیر سرشون کاش نمیدادن اصلا

عزیزممم

این حس خودته خیالت راحت همه چیز حله

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

مدرسمون دستش تنده     مرسیی    

فدوی تو😍

عزیزم کامل درمان میکنم انشاالله همون رشته ی که میخوایی بشه ❤️❤️

وایی یاد خودم افتادم شبش کلی استرس داشتم صحبشم چون کرونا گرفته بودم و قرنطینه بودم تا ظهر خوابیدم بعد که مامانم اومد بیدارم شدم 😂