2777
2789
عنوان

درد گردن و کتف و شانه خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 26836 بازدید | 65 پست
درمان پیدا کردی به منم بگو من حداقل شش ماهه ممتد درد می کنه خوب نمی شه دکتر هم نرفتم چه دکتری رفتی؟

وای شما هم دردت به بقیه جاها زده؟

من ارتوپد و مغز و اعصاب رفتم 

فکر میکردم دیسکه که نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تی ار ایکس می رفتم خوب می شد الان تی ار ایکس هم می رم خوب نمیشه درد می کنه خیلی

من دکتر بهم گفت هیچیت نیست و ورزش کن و ماهیچه هاتو تقویت کن رفتم باشگاه و استخر بدتر شدم

البته شاید باید ادامه میدادم 

واقعا کلافم

یکی میگفت حدود صد گرم دنبه گوسفند و صدگرم خرما بذار تو قابلمه که آب بشه چربی و مثل پماد مانند بشه 

بعد بزن روی قسمتی درد داری ی دستمال کاغذی بذار روش بعد سشوار ملایم بگیر روش 

میگفت اینکارکردم خیلی بهترم

انشاالله واسه شماهم نتیجه بده

ببین تو کتف یه رگایی هست فشار میدن درد میگیره منم داشتم رفتم فیزیو باز کرد یکمش موند دیگ نرفتم  ...

منم ۴ سالی هست یه رگی تو کتفم درد داره 

از شما پشت کتف بود و فشار میدادین زیر دست جابجا میشد؟

همون رگه از من درد داره و وقتی کار میکنم و از حموم میام و .. تشدید میشه تا جایی که به گریه میفتم

خدایاشکرت    میدونم بهترین هارو برام رقم میزنی    
یکی میگفت حدود صد گرم دنبه گوسفند و صدگرم خرما بذار تو قابلمه که آب بشه چربی و مثل پماد مانند بشه&nb ...

من پیروکسیکامو با سشوار میگیرم و بهتر میشم 

ولی اینم حتما امتحان میکنم 

ممنون