2777
2789
عنوان

مادر حامی

121 بازدید | 6 پست

سلام 

وقتتون بخیر

دوره‌های خانم صادقی میتونه فرصتی باشه برای شما تا بتونید زندگی بهتری داشته باشید.

مادر حامی رو برای شما مادران گفتم ولی مطالب دیگه‌ای که تو گروهشون میزارن میتونند برای بقیه هم کاربردی باشند.

*تضمین نمیکنم 

*تبلیغ نمیکنم فقط گفتم شاید دوست داشته باشید که شرکت کنید 

https://eitaa.com/joinchat/497156297C61b96b9860

در نوسانات زندگی؛)
هزینه اش بالاست ۷۹۰ تومن بابت ۱۳ ساعت میگیره

از مطالب گروه استفاده کنید عزیزم

این ویدیو‌ها برای شما باقی میمونه و میتونید تا مدت‌ها ازشون استفاده کنید.

من درحال حاضر هزینش رو ندارم البته مادر نیستم ولی میتونستم دوره‌ی بانوان مقتدر رو شرکت کنم؛به نظرم بخاطره وقتی که میزارن،تیم پشتیبانی و مطالعات گسترده‌ی خودشون خوب هست اما بنده دوباره تاکید میکنم که هیچ تضمینی نمیکنم همیشه بستگی به خود فرد داره.

در نوسانات زندگی؛)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مطالب گروه استفاده کنید عزیزم این ویدیو‌ها برای شما باقی میمونه و میتونید تا مدت‌ها ازشون استفاد ...

من یه چرخ زدم‌تو‌کانالش 

چیز مهمی توضیح نداده 

هر کس سوال پرسیده گفته بیا تو‌دوره تا برات بگم یا‌گفته جوابش تو دوره هست

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
من یه چرخ زدم‌تو‌کانالش  چیز مهمی توضیح نداده  هر کس سوال پرسیده گفته بیا تو‌دوره تا برا ...

یسری کتاب معرفی کردند و یه توضیحات کوچکی هم دادند.

قطعا وقتی خودشون هزینه میکنند و آموزش‌ میبینن حراج نمیزنن.

من بهشون پیام دادم برای کمتر کردن هزینه دوره.

در نوسانات زندگی؛)