2777
2789

با یه آقایی همکارم اما محل کارمون فرق داره و ساختمون جداییم. ظاهرا  ۵ ماه پیش یکی از همکارا منو برای ازدواج به ایشون معرفی کرده بوده اما خبری نشد.تا اینکه یکماه پیش زنگ زدن و خود این آقا با شخص معرف اومدن برای آشنایی. توی جلسه آشنایی بهم گفت من شما رو قبلا دیده بودم و از دور میشناسمت در حالیکه من ایشون رو اصلا ندیده بودم. حتی گفت یکی دیگه از اقوامشون هم منو برای ایشون معرفی کرده اما چون خواهرم در شرف ازدواج بوده پیگیر نشدم. ۱۵ روز بعد از جلسه آشنایی خواهرش زنگ زد که بیان و خواهراش اومدن و یکیشون میگفت تعجبه داداشم اومده صحبت کرده چون کیس های خیلی خوب توی اقوام داریم اما نمیره. و گفتن ما همیشه برای ازدواج دو سه تا استخاره میگیریم. بعد از اینکه خواهراش رفتن الان ۱۰ روزی میگذره و الانم به گوشم رسیده که توی محیط کار میگن فلانی رفته خواستگاری فلانی

اگه کسی مستقیما ازم بپرسه به نظرتون چی جواب بدم؟ 

بگو خیر هنوز نیومده ولی مشتاقم ببنم چی میشه

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بپرسن مثلا؟

مگه اتفاق عجیبی افتاده

یکی اومده خواستگاری کرده ازتون و کاملا طبیعیه

فقط به نظرم با این خواهرای عفریته ای که داره روی جوابی که میخوای بهشون بدی بیشتر فکر کن

وقتی میگن اسختاره یعنی جوابِ ما منفیه..

در امر خیر هیچ استخاره‌ای نیست.

یه جلسه اشنایی بود مگه نامزدی بود کسی بپرسه اگر هم فضولی سئوال شما بگو ما بهم نمیخوردیم.

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
چی بپرسن مثلا؟ مگه اتفاق عجیبی افتاده یکی اومده خواستگاری کرده ازتون و کاملا طبیعیه فقط به نظر ...

نمیدونم جواب بقیه رو چی بدم 

اره خواهرش برگشت گفت همه دخترای فامیل تک دخترن و کم سن و شغل های خوب دارن اما داداشم از فامیل نمیخواد. اون شب خیلی بهم برخورد حقیقتا

لازم نیس به کسی توضیح بدی ، بگو فعلا اتفاقی نیفتاده صرفا یه اشنایی اولیه بود ، ضمنا برا ازدواج با این اقا بیشتر فک کن اولا خواهاراش ماشالا از اول نه اوردن بعدشم معلومه خنواده گیری هستن چرا باید برا یه کار خیر چندبار استخاره گرفت

چرا باید همه متوجه ی خواستگاری میشدن؟ جالب نیست که تو محل کارتون که مشترک هم هست همه فهمیدن اگه کسی بپرسه که نشون میده چقدر فضوله. اگه جای شما بودم و کسی میپرسید میگفتم به هر حال تو سن ازدواجم و طبیعیه ادمای مختلف بیان خواستگاری کنن و من باید همه جوانب رو بسنجم تا بهترین تصمیم رو بگیرم. با سردی جواب میدادم که کسی به خودش اجازه دخالت بیشتر رو نده و متوجه بشن که حریم خصوصیم هست

نمیدونم جواب بقیه رو چی بدم  اره خواهرش برگشت گفت همه دخترای فامیل تک دخترن و کم سن و شغل های ...

حرفشون درست نبوده و بنظرم اون اقا مهمه که چقدر مستقله و اینکه وابسته به این خواهر ها نباشه

اسی اگه اومدن قبول نکن اصلاااا این پسره اختیارش دست خودش نیست بعدم ینی چی چه طرز خواستگاری کردنه ک میگه دختر تو اقوام داریم، ببخشیدا ینی تو از دختراشون پایینتری، حتی اگ پسره پاشنه در خونتون رو هم کند قبولش نکن اصلااااااا 

لازم نیس به کسی توضیح بدی ، بگو فعلا اتفاقی نیفتاده صرفا یه اشنایی اولیه بود ، ضمنا برا ازدواج با ای ...

تا نشستن خواهرش گفت خیلی دختر خوشگل و تک دختر و با شغل خوب توی فامیل داریم اما داداشم فامیل نمیخواد و گفت حتی یکی از اقوام پیشنهاد داده داداشم بره خواستگاری دخترش. اون شب خیلی ناراحت شدم