2777
2789
عنوان

بچه های پیش دبستانی و‌کلاس اول

198 بازدید | 28 پست

مادرا من امسال ابان زایمان دارم بچمم باید پیش بنویسم اما استراحتم الان بعدشم زایمان و نوزاد  دست تنها واقعا نمیدونم چجوری بخام رفت امد ب مدرسه هروز حاضرشدن کجای دلم بزارم البته بچم اموزش دادم نسبت ب همسن هاش خ جلوتره  ریاضیات بلد شماررش اعداد و فقط الفبا رو باهاش کارنکردم اگه ثبتنامش نکنم  چجوری میشه یا حتما باید بره

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاثا بفرستش به نفع خودتم هست

میره خسته میشه میاد میخوابه توهم با نوزادت مشغولی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اتفاثا بفرستش به نفع خودتم هست میره خسته میشه میاد میخوابه توهم با نوزادت مشغولی

اخه همین رفت امد و حاضرکردنش خودش ی پروسه است الانم که بچه هااا تو‌مدارس از اول مهر تاخرداد همش مریض میشن ب نوبت

پیش دبستانی اجباری نیست ولی بره بهتره.فوقش براش سرویس میگیری که برا رفت و امدش اذیت نشی

۱۴,تومن هزینه پیش دبستانیه ۷تومنم سرویسشه واقعا میارزه

پیش دو مجبورن برن منم دخترم میره کلاس اول واخر آبان  زایمان میکنم  براش سرویس بگیرین به ش ...

پیش ۲,منظورتون چیه؟؟

من از الان عزا گرفتم چطوری با ی بچه شیر خواره به ی کلاس اولی درس یاد بدم، تکلیف پیش دبستانی که 4تادو ...

منم این مصیبت سال بعد دارم خواهر