2777
2789
عنوان

بچه های پیش دبستانی و‌کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۷ تومن سرویس ؟ چقدر زیاد اگه شرایط مالیشو داری بذار

مشکلم هزینه نیست دغدغه هام اون بالا نوشتم 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
پیش دبستانی 1 داریم و2  1 واجب نیست ولی 2 هست چون برای مدرسه که میخام دخترم ثبت‌نام کنم یکی از ...

پیش ۲, ازچه زمانی شروع میشه کی باید ثبتنام کرد

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
مشکلم هزینه نیست دغدغه هام اون بالا نوشتم 

نمیدونم والا

ولی از نظر من پیش دبستانی خیلی خوبه .بچه ها اماده میشن واسه کلاس اول

ولی خب حق هم داری من پسرم پیش دبستانی بود امسال .خیلی تندتند مریض شد

منم این مصیبت سال بعد دارم خواهر

حداقل اون‌موقع بچه 1سالش هست الان بدنیا بیاد نوزاده ممکنه همش گریه کنه دخترمم میدونم زیاد بهش گیر بدم برای تکلیف لج میکنه 

من همش استرس داشتم که نکنه وقتی میره مدرسه من حامله بشم یا بچه کوچیک داشته باشم همش میگفتم گناه داره اگه از اول باهاش کارنکنم و درسش ضعیف بشه 

اینم میگن از هرچی بترسی سرت میاد خداخواسته حامله شدم اینم دخترم لج کنه رو اعصابه دیگه ول کن نیست 

نمیدونم والا ولی از نظر من پیش دبستانی خیلی خوبه .بچه ها اماده میشن واسه کلاس اول ولی خب حق هم دار ...

تو فک کن بچت یدونه بود من زائو با ی نوزاد دست تنها تازه زایمان اولم یماه خابیدم تا خوب شدم اینو فک کنم سه ماه بخابم تا سرپا بشم کی میخاد کلاس ببره بچه رو

حداقل اون‌موقع بچه 1سالش هست الان بدنیا بیاد نوزاده ممکنه همش گریه کنه دخترمم میدونم زیاد بهش گیر بد ...

دقیقا تو چه قد مثل منی منم همش میگفتم کلاس اول هیلی سخته یجور باشه تمام وقت کنارش باشم حالا این مدلی شد بازمیگم تا سال بعد خدابزرگه ایشالا یسالش میشه باما کار ندارع ب کتاب و دفتر

تو فک کن بچت یدونه بود من زائو با ی نوزاد دست تنها تازه زایمان اولم یماه خابیدم تا خوب شدم اینو فک ک ...

نمیدونم والا.همسایه ما شرایط شمارو داره.شوهرش میبره و میاره.البته اون شوهرش محل کارش نزدیک خونس

ولی بازم بپرس چون مطمئن نیستم

اگر ننویسی سال بعد تابستون کلاس فشرده میذارن برا اونایی که پیش دبستانی نرفتن

نمیدونم والا.همسایه ما شرایط شمارو داره.شوهرش میبره و میاره.البته اون شوهرش محل کارش نزدیک خونس ...

شوهرم صبح میره شب میاد تابستون سال بعد هم هوا خوبه هم بچه بزرگ شده میتونم ببرم ولی پاییز زمستون اصلا

تو فک کن بچت یدونه بود من زائو با ی نوزاد دست تنها تازه زایمان اولم یماه خابیدم تا خوب شدم اینو فک ک ...

به شوهرت بگو مسئولیتش رو قبول کنه یا نزدیک خونه مامانت ثبت نام کن، من دخترم پیش میرفتم نزدیک خونه مامانم ثبت نام کردم هروقت نمیتونستیم بریم دنبالش زنگ بابام میزدم میرفت الانم مدرسه نزدیک خونه مامانم ثبت نام کردم خیالم بابت رفت آمد راحته ولی بیشتر بابت تکلیفش نگرانم

به شوهرت بگو مسئولیتش رو قبول کنه یا نزدیک خونه مامانت ثبت نام کن، من دخترم پیش میرفتم نزدیک خونه ما ...

من اگه خونم نزدیک خونه مادرم بود که نگرانی نداشتم فعلا تصمیم گرفتم فردا برم کتاب جامع خیلی سبز  بگیرم باهاش کار کنم