2777
2789

هر سوالی دارید بپرسید جواب میدم 

چون نزدیک کنکور هست میدونم استرس دارید 

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رشته مون پرستاری باشه میتونیم سال بعد بدون انصراف از دانشگاه کنکور بدیم و اینکه میدونی هزینه انص ...

دولتی هستید عزیز؟

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
اگر مبحثی از شیمی ایراد داریم چطوری برطرفش کنیم توی این بازه  کتابای ازمونی بزنم یا همون کتاب ...

اول اینکه بستگی به مبحث مورد نظر داره 

دوم اینکه تست های تالیفی ترکیبی برای تسلط الان خیلی کارآمد هستن 

اما تست های کنکور رو هم رها نکن 

تا قبل تورق سریع سعی کن نهایت استفاده رو ببری ازشون چرا میخوای خپدتو محدود به یکیش کنی ؟ 

بله

هزینه انصراف متفاوته 

اگر دانشگاه بعدیتونو دولتی قبول نشید ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر از شهریه شبانه تمام ترم هایی که گذروندید باید هزینه بدید 

اگر دولتی قبول شید تعهد جدیدتون به قبلی اضافه میشه 

و به خاطر همین شامل هزینه نمیشه 

من خودم بعد انصراف دانشگاه دولتی آوردم دوبارهبرای همین هزینه ای ندادم فقط یکم ‌کاغذ بازی زیاد دارهباید هی مدارکتونو ببرید وزارت و دانشگاه قدیم و جدیدو...

اگه رشته مون پرستاری باشه میتونیم سال بعد بدون انصراف از دانشگاه کنکور بدیم و اینکه میدونی هزینه انص ...

برای کنکور دادن هم 

بلامانع هست 

ولی نمیتونید دانشگاه برید حتی اگر قبول شید 

اما اگر میخواید دانشگاه دولتی برید بعدش 

باید تا اسفند قبل از کنکور انصرافتون ثبت شده باشه

تورقمو از شنبه شروع کردم

چه عالی 

پس خوب جمع کردی 

من شاگردام اکثرا این هفته شروع میکنن تورقو 

اگر هنوز رو مبحثی مورد داری تست های تالیفی ترکیبی بزن ( اگر وقت داشتی از اون مبحث تست های کنکور رو هم یه نگاه بنداز)

چه عالی  پس خوب جمع کردی  من شاگردام اکثرا این هفته شروع میکنن تورقو  اگر هنوز رو ...

اها خیلی ممنونم از راهنماییتون 

کنکورا رو هم دادم همه رو داخل و خارج فقط دی 1401 رو ندادم که برا هفته بعد گذاشتم

الان هم همایش جمعبندی ماز رو میبینم نظرتون چیه راجبش

اها خیلی ممنونم از راهنماییتون  کنکورا رو هم دادم همه رو داخل و خارج فقط دی 1401 رو ندادم که ب ...

ببین با توجه به تایم کمش خوبه نمیشه گفت خوب نیست 

ارزش یکبار انجام دادنشو داره وقت زیادی هم نمیگیره ازت