2777
2789
عنوان

نامزدم بله چشم قربان گوی همس

207 بازدید | 20 پست

به هیشکییییی نمیتونه نه بگه میخواد همه رو راضی نگه داره.باید حتما نقش راننده برا دوستاش فامیلاش غریبه اشنا و....انجام بده.اگه کمرش دردبگیره ولی کسی ازش بخواد وسیله سنگین برداره باید برداره.اگه داداشش کاری ازش بخواد بایدکار خودش ول کنه کار داداشش انجام بده.حالا ی دختر دایی داره شوهر و بچه داره هربار میاد شهرمون نامزد من شدع براش راننده خونه یکی دیگه هم باشه زنگ میزنه بیا منو برسون فلان جا.نامزدم گفت امروز بعد این که رسوندمت سرکار باید دختز داییم ببرم بیمارستان گفتم برا چی همیشه تو باید اینارو برسونی مگه اسنپ نیس چرا میذاری ازت سواستفاده کنن دراومد پیام داده میگه عزیزم میگن دیرمون شده من نمیتونم ببرمت سرکار تو با اسنپ برو باید دختر داییم ببرم عصبانی شدم زنگ زدم گله میکنم جای معذرت خواهی روم داد میزنه.من با این ادم چیکار کنم درست شه؟بار اولش نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط مشاور 

این اخلاق خیلی خیل بد، افتضاح و ریشه در کودکی داره 

و اگر همین اوایل که نامزدید رد و نشونی از اصلاح نبینی، به راحتی رابطه رو به جدایی میکشونه

چون الان بحث رسوندن یه نفره، فردا روزی خرید خونه و ترک شغل و .. میشه 

پس همین الان براش یه فکر جدی کن و مشاور برو

نامزدی برای شناخت همین نکاته 

اعتمادبنفسش کمه و مهرطلبه 

و بخاطر همین زیاد باج عاطفی میده اگه هنوز عقد نکردید راجبش جدی تر فکر کن

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

تو زندگی پیر میشی و نابودت میکنه این اخلاق

یا بیاد برین‌مشاوره اخلاقشو درست کنه 

یا یه فکر جدی بکن

اینجور ادما رو دیدم و بهت بگم اولویت اخرشون زنشونه و برای رضایت حتی همسایشونم هر کاری میکنن. خودتو نجات بده