2777
2789

سلام من از پارسال که خواستم اقدام کنم واسه بارداری کلی سونو و ازمایش انجا دادم که ازمایشای هورمونیم همه خوب بودن هیچ مشکلی نداشت من پریودام 30تا35روزه اس یعنی نزدیک 15-16پریودی میشه زمان تخم گذاریم روز 13که سونو میدادم در حد 12-13بود سایز فولیکولام،یه ماه که امپولhmgزدم روز 13سونو سایزش شده بود 17البته فقط یه فولیکول در این حد داشتم،خلاصه اینکه هموز تا زمان تخمک گذاری چند روزی مونده بود ،بنظرتون شرایط من چطوریه؟تنبلی تخمدان دارم یانه؟یه چتتایی موی ضخیم دارم در حد 5تا 6تا ولی هورمون تستوسترونم نرمال بودعحیبه نه؟

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

بعدا فهمیدم که شوهرم واریکوسل ذاره که باید عمل کنه شاید اگه مشکلی نداشت شوهرم الان باردار بوذم نمیدونم،الان دلم میخواد برم لیزر کنم تا شوهرم عمل میکنه و اینا چند ماه طول میکشه ولی میترسم تنبلی داشته باشم و جواب نگیرم نظر شما چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تنبلی و نه چیز دیگه رو نداری

واقعا؟یعنی اون چنتا تار موی ضخیم واسه چیه پس؟اخه ازمایش هورمون مردانه نرمال بود ،مغزم درگیر شده واقعا

چرا دوست داری خودتو مشکل دار نشون بدی  مو دیگه روییده

چه میدونم والا دکتر میرفتم منو بسته بود به انواع و اقسام قرص و داروی تقویتی و امپول تحریک و ازاذسازی تخمک و اینا،واسه لیزرم که میخوام برم استرس گرفتم نکنه یهو جواب عکس بده 

چه میدونم والا دکتر میرفتم منو بسته بود به انواع و اقسام قرص و داروی تقویتی و امپول تحریک و ازاذسازی ...

آخه خودت گفتی سیکلت ۳۵ روزه هست پس ۲۰ ام اینا باید تخمک گذاریت باشه نه ۱۳ ام

چ تنبلی داری چ نداری اصلاح سبک زندگی رو انجام بده اگ داشته باشی کنترل میشه و کم میشه ...

میشه از روی جیزایی که گفتم ببینید که مشکلی ذارم یانه ،اگه بتونم عکس ازمایشارو هم اپلود میکنم

میشه از روی جیزایی که گفتم ببینید که مشکلی ذارم یانه ،اگه بتونم عکس ازمایشارو هم اپلود میکنم

بنظر من نداری 

ولی باید تمام علائمت رو بنویسی

بری پیش ی متخصص زنان 

ازمایس و سونو بدی 

ایشون بگن تنبلی داری یا نه شدیده یا نه