2777
2789
عنوان

کیا مث من هستن ؟؟ من وقتی بچه بودم

1435 بازدید | 59 پست

خواهرام جفتشون عقد بودن من پنج شش سالم بود اونها ده یازده سال ازم بزرگتر بودن مامانم منو میزاشت پیششون و میرفت مدرسه درس بخونه اما خواهرام خیلی اذیتم میکردن یکی از خواهرام که بهم متاسفانه دست درازی کرد منو لخت میکرد میمالوند رو خودش 😔 این خواهرم دوران کودکی منو ب گند کشید من زود ب بلوغ رسیدم و دنبال مسائل جنسی رفتم 

مامانم منو شبها پیش اینا میخوابوند خواهرم همش داستانهای ترسناک میگفت منم ترس افتاد تو جونم سالها نمی تونستم تنها بخوابم 

خواهرام خیلی بهم آسیب زدن با این حال جفتشون یهو عروسی کردن رفتن ی شهر خیلی دور از ما حدود چهارده ساعت راه بود من از رفتنشون هم آسیب دیدم یهو دورمون خالی شد خیلی گریه میکردم و احساس تنهایی میکردم😔 

بزرگ شدم ازدواج کردم خواهرام رفتار خوبی باهام نداشتن نه زنگ میزدن نه سر میزدن بعدم من طلاق گرفتم اصلا پشتم نبودن همش چوب لاچرخم میزاشتن 

دو سال پیش مادرم فوت شد من با مادرم زندگی میکردم بعد چهلم مادرم ی دعوای سوری راه انداختن باهام قطع ارتباط کردن و رفتن😔

اینا دشمن بودن یا خواهر🥲🥲🥲🥲

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جهنم که رفتن میخوای با این عنا رابطه داشته باشی

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕