2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کلاس اول تو هر مدرسه ای باشه ازش سنجش میشه

نه پیش دبستانی هست امسال میره پیش دبستانی یک ماه اسممون تو نوبت بود بعد زنگ زدن گفتن که بیایم برای تست وقتی رفتیم ده تا بچه اونجا بود از همشون تست گرفت بعد ی هفته سه نفر رو انتخاب نکرده بودن برای ثبت نام 

و ی سری جدید اومده بودن برای ثبت نام

واقعا فکر میکنید چه کار خاص و پیچیده ای انجام میدن  حق دارید مادرید بهترین رو برای بچه میخواید ...

خب دولتی که پسر خواهرشوهرم رفته 3میلبون گرفته سه تا کتاب بیشتر ندارن 

ولی برای دخترم که ثبت نام کردم 15,تا کتاب دارن 

خب دولتی که پسر خواهرشوهرم رفته 3میلبون گرفته سه تا کتاب بیشتر ندارن  ولی برای دخترم که ثبت نا ...

معیار تون اینه ؟

ببین گلم خودم دو تا بچه دارم این دوران رو هم گذروندم 

خیالت رو راحت کنم بچه شما انقدر باهوش و خلاق هست که بدون پیش هم به راحتی وارد کلاس اول میشه یعنی پیش فقط بچه رو قراره با محیط آشنا کنه و تحمل پذیری که مثلا بشینه همییییین 

غیر از این هر کس گفت فلان چیز یاد بچه ات میدم چرت گفته 

همه چی رو بچه ها طی شش سال اول یاد گرفتن یه کم بالاتر یه کم پایین تر 

اون بچه هم که اختلال یادگیری داره بحثش جداست مادرش می‌دونه و از قبل کلاس اول یه راهی براش پیدا کرده 

قصه من و شما همینه که گفتم پیش دبستان صرفا جهت آشنایی و چشیدن طعم مدرسه هست 

چه سوالایی تو تست میپرسن عزیزم

والا   از فرمی که من پر کرده بودم از دخترم سوال کرده مثلاتو فرم پرسیده بودن که خانواده چند نفر هستید من نوشته بودم 4نفره 

بعد ب دخترم گفته بود که نقاشی خانواده تو بکش دخترم منو باباشو خودشو داداشم کشیده بود بعد پرسیده بود میشیم چند نفره گفته بود 4نفره 

یا شغل من تو فرم پرسیده بود من نوشته بودم خانه دار....از دخترم که پرسیده بود گفته بود که شغل مامان تمیزی اشبزی مرتب کردن خونه 

رنگ ها رو پرسیده بود 

بهش نقاشی دادن بودن رنگ کرده بود 

اشکال هندسه رو پرسیده بود 

داده بودن کاردستی درست کنه

معیار تون اینه ؟ ببین گلم خودم دو تا بچه دارم این دوران رو هم گذروندم  خیالت رو راحت کنم بچه ...

نه معیارم این نیست ولی این پیش دبستانی که من ثبت نام کردم برگزیده شده تو استان مون برای همین گذاشتمش

نه معیارم این نیست ولی این پیش دبستانی که من ثبت نام کردم برگزیده شده تو استان مون برای همین گذاشتمش

حالا که ثبت نام کردی به عنوان یه مادر بهترین رو برای بچه ات خواستی عزیزم کیفش رو بکن   

ولی از این به بعد بدون بچه ات نیازی به خدمات خاص و امکانات فلان موسسه و فلان شخص رو ندارن