2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیج بزنی میتونی 

من سایت میشناسم ولی درامدش ۱۵۰ درماهه بستگی داره باچندتا اکانت و زیرمجموعه باشی بیشترش کنی اگ خاسی بگو بفرستم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

برو کافه ها بگو کیک کافی شاپی میپزی با فیمت خیلی مناسب سفارش بگیر با طعمای تازه و جدید درست کن

چشم عزیزم ممنون، اما قیمت دستم نیست خب، میترسم یا خیلی کم بگم یا خیلی زیاد

از کجا اخه سفارش بگیرم؟

فتوشاپ که عکاسی و اینا قبول میکنن کیک پزی هم میتونی پیج بزنی فالور جمع کنی بعد کم کم پیجتو ببری بالا 

سفارش کیک‌بگیری 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
با یه اتلیه کار کن تو خونه هم کار قبول کن.کیک پزی هم میتونی تو خونه قبول کنی ولی کثیف کاری و سختی کا ...

یه مدت توو خونه کیک میپختم و سفارش میگرفتم، عااااشقش بودم، اما سفارش خیلییی کم شده

اره عزیزم چه پیجی؟

از نمونه کیک هات عکس بزار اینستا و روز مره ات ،فالور جمع کن

این سایتاهم تبلیغ میبینی بصودت عکس ،خودش راهنماهم داره بعد پول برداشت میکنی کمه ولی خرج اینترنتت درمیاد

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

روی لینک های زیر کلیک کنید و و بعد از عضویت در هر سایت وارد قسمت کسب درامد شوید و مشاهده آگهی را انتخاب کنید. با کلیک بر روی هر آگهی صفحه جدیدی باز میشه که بعد از چند ثانیه یه نوار کوچک سفید رنگ میاد بالای صفحه ، بعد که نوار سبز شد تصاویر کوچکی میاد که باید تصویری که وارونه هست انتخاب بشه و به همین صورت همه آگهی ها رو مشاهده کنید.هر وقت موجودی حسابتون به ۱۰۰۰۰تومان رسید قابل برداشت هست . در روز ۲۰ دقیقه بیشتر وقت نمیبره.

https://paybux.net/?ref=Ftm

https://buxnext.com/?ref=Fat

https://tscobux.net/?ref=Ftmm

چشم عزیزم ممنون، اما قیمت دستم نیست خب، میترسم یا خیلی کم بگم یا خیلی زیاد

خب تو کافه هر تیکه کیکو ۴۰ تومن میفروشن حدودا ۲۰۰ گرمه پس هر کیلو دارن ۲۰۰ تومن میگیرن که خیلی جاها بیشترم هست شما یه کیک بپز ببین چقد برات دراومد ۳۰یا ۴۰ درصد بکش روش بفروش بهشون