خانواده همسرم منو نمیخوان اما به شدت نوه میخوان یه دونه جاری دارم که بچه دار نمیشه حسرت بچه اونو ...
اونا اگه بدذات باشن میتونن بجه رو بگیرنو خودتو بیرون کنن تو اول سعی کن هرجور شده دل اونارو به دست بیاری چون خود به خود همسرتم درست میشه چون تمام پرخاشگری هاش بخاطر رفتارای خانوادشه که سر تو خالی میکنه بچه دار شدن راهش نیس
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
من خیلی اذیتم اصلا زندگی ندارم هنوز امیدوارم بتونم برای زندگیم کاری کنم دوست ندارم مطلقه شم. ...
درخواست دوستیمو قبول کن
مطمئنم خودتم بچه بازی در میاری،از این به بعد هیچ کااااری به شوهرت نداشته باش،باهاش مهربون باش هرچی گف گوش کن حداقل تا ۱ سال،بدِ خانوادشو نگو اصلااااا،حتی وقتی شوهرت نبود مامانش اومد بهت هرچی گف تو چیزی به شوهرت نگو،ازش بپرس چه غذاهایی دوس داره اونا رو بپز،خونتو تمیز کن و فقط روخودت تمرکر کن،مهمونی داشتن به شوهرت بگو عزیزم تو برو خانوادت دعوتت کردن وظیفته بری،ولی خودت نرو وقتی نمیخوانت اصلا تو چرا داری غصه میخوری که اونا تورو بخوان؟به درک که نمیخوان تو با شوهرت خوب باش،همه این کارایی ک گفتمو مدت طولانی باید انجام بدی با ی بار ناامید نشو،به خودتم برس،حموم برو،موهاتو قشنگ ببند،لباس خوشگل بپوش
مطالب تاپیک های بانو آرتمیس هم که این پایین برات گذاشتمو بخون خیییییلی کمکت میکنه عزیزدلم