2777
2789
تقریبا مث من  عروسیم برج ۷ بود الان ۱۸ هفته ام

ببخشید چند سالتونه 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده همسرم منو نمیخوان اما به شدت نوه میخوان یه دونه جاری دارم که بچه دار نمیشه حسرت بچه اونو ...

اونا اگه بدذات باشن میتونن بجه رو بگیرنو خودتو بیرون کنن تو اول سعی کن هرجور شده دل اونارو به دست بیاری چون خود به خود همسرتم درست میشه چون تمام پرخاشگری هاش بخاطر رفتارای خانوادشه که سر تو خالی میکنه بچه دار شدن راهش نیس

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
وااای بخدا تاپیکاتو خوندم اعصابم خورد شدهههه،من ۱۵ سالگی عقد کردم، انققققدر اذیتم‌کردن ک نگو،الانم ۱ ...

من خیلی اذیتم اصلا زندگی ندارم 

هنوز امیدوارم بتونم برای زندگیم کاری کنم

دوست ندارم مطلقه شم. احساس می‌کنم میتونم باهمسر زندگی بهتری داشته باشم اگر خانواده اش دست از سرمان بردارن

خانواده همسرم منو نمیخوان اما به شدت نوه میخوان یه دونه جاری دارم که بچه دار نمیشه حسرت بچه اونو ...

برو  آزمایش بده بعد برو پیش یه دکتر زنان ببین از نظر بدنی آماوگی داری یا نه

خدایی نکرده به بدنت آسیب وارد نشه

تونستی با شرایط راحت کنار بیای مادر خوبی شدی مراقبت های مادری اذیتت نکرد

مامانم تو بچه داری کمکم میکرد 

نمی‌دونم واقعا مادر خوبی هستم یا ن 

ولی کسی باورش نمیشه مادر و پسریم الان من ۲۹ام اون سیزده 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

اونا اگه بدذات باشن میتونن بجه رو بگیرنو خودتو بیرون کنن تو اول سعی کن هرجور شده دل اونارو به دست بی ...

دلم خالی نکنید طلاق شد کابوس هر شب من

فقط راهنماییم کنید چطور زندگیمو حفط کنم

من خیلی اذیتم اصلا زندگی ندارم  هنوز امیدوارم بتونم برای زندگیم کاری کنم دوست ندارم مطلقه شم. ...

درخواست دوستیمو قبول کن

مطمئنم خودتم بچه بازی در میاری،از این به بعد هیچ کااااری به شوهرت نداشته باش،باهاش مهربون باش هرچی گف گوش کن حداقل تا ۱ سال،بدِ خانوادشو نگو اصلااااا،حتی وقتی شوهرت نبود مامانش اومد بهت هرچی گف تو چیزی به شوهرت نگو،ازش بپرس چه غذاهایی دوس داره اونا رو بپز،خونتو تمیز کن و فقط روخودت تمرکر کن،مهمونی داشتن به شوهرت بگو عزیزم تو برو خانوادت دعوتت کردن وظیفته بری،ولی خودت نرو وقتی نمیخوانت اصلا تو چرا داری غصه میخوری که اونا تورو بخوان؟به درک که نمیخوان تو با شوهرت خوب باش،همه این کارایی ک گفتمو مدت طولانی باید انجام بدی با ی بار ناامید نشو،به خودتم برس،حموم برو،موهاتو قشنگ ببند،لباس خوشگل بپوش 

مطالب تاپیک های بانو آرتمیس هم که این پایین برات گذاشتمو بخون خیییییلی کمکت میکنه عزیزدلم

@بانوآرتمیس  ‍ 

ار نظر جسمی باید آزمایش بدی و با دکتر مشورت کنی ببینی بدنت تو چه وضعیتیه از نظر روحی هم خودت بهتر م ...

دارم برای کنکور میخونم درسم خوبه میتونم دانشگاه دولتی قبول شم

روحی هنوز اونقدر داغون نشدم هنوز امید دارم میتونم وضعیت مو بهتر کنم