2777
2789
حتما از طرف خانوادش تو فشاره نه؟  میدونم سخته خانواده شوهر بد و ازار دهنده ولی تو خونه اصلا ر ...

صحبت نمیکنم حرفی هم پیش اومد بی طرفی پیش میگیرم یا تعریف جزئی ازشون میکنه که شاید حق دارن من انتخابشون نبودم. 

افرین دیگ غصه چیو میخوری؟ببین مردا چیزی ک ببینن رو باور میکنن،بالاترهم بهت گفتم منم دقیقا مث تو بودم ...

چقد خوب راهنماییم میکنی 

ممنونم که فهمیدیم و درکم کردی🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد خوب راهنماییم میکنی  ممنونم که فهمیدیم و درکم کردی🌹🌹🌹

فداتشم،چون خودم همه این راه هارو رفتم کسی نبود راهنماییم کنه ضربه خوردم الان از جون و دلم هرچی بلد بودم و بدردت میخورد بهت گفتم

بارها پرسیدم در بهترین موقعیت  زمانی که بهم ابراز عشق کرده پرسیدم فقط میگه تو فعلا فکرتو درگی ...

خب پس اصلا دیگه در موردش نگو فقط اگه حرفش افتاد بگو من فقط تو برام مهمی رفتار تو خوب باشه کافیه اینجوری  رفتار بقیه قابل تحمل میشه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

وقتی خانواده شوهرت اصرار به طلاق دارن مطمئن باش بچه تو براشون عزیز نیست. کاش خدا جواب بی احترامی هاشون بده تو هم تمام تلاشت بکن به جایی برسی که آرزوشون باشه همنشین اونا بشی تاپیک های قبلیت خوندم عصبی شدم 

فضول زندگی نباشیم دخالت بیجا ممنوع 🚫🚫