2777
2789
عنوان

دارم میترکم توروخدا بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 85 پست
حتما اینکارو‌بکن تو خونه تنهایی روزی دوبار نیم‌ساعت برقص و‌اب گرم بخور همین نمی‌خواد بری باشگاه یا چ ...

آره خیلی خوبه ...کنارشم حتما از غذات کم کن و چیزای اضافی حذف کن..چون اونهمه رقص با چیپس یا نوشابه یا ته دیگ ازبین میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بد میگم ازخودم.همش میخوام نگم ولی نمیتونم.آبروم رفته پیشش

کسی با چاقی آبروش پیش شوهرش نمیره نگران نباش. متخصصان تغذیه میگن برنج سفید و شکر رو مشابه فرض کنید مثل آب دریا که آدم رو تشنه تر میکنه اینا آدم رو گرسنه تر میکنن. اول اینکه برنج کم درست کن که زیاد نخوری.دوم اینکه هی تو ذهنت بیار که انگار داری شکر میخوری. هویج و کاهو خورد کن بذار دم دستت هوس غذا کردی بردار بخور. 

کسی با چاقی آبروش پیش شوهرش نمیره نگران نباش. متخصصان تغذیه میگن برنج سفید و شکر رو مشابه فرض کنید م ...

باشه همینکارو میکنم

امروز میرم میخرم هویج و اینارو حتما

اینو نگی چی بگی .

تو چرا خودت ریپلای میکنی 

بعدم یک جوری رفتار میکنید انگار خودشون درس ومدرسه نداشتن هیچ وقت اینکه به خاطر سن ادما اونا رو احمق فرض میکنید خیلی بده فاز امثال تو رو نمیفهمم 

تقریبا ۳۰ کیلو اضافه داری

ببین کلا قند رو حذف کن فک کن دیابت داری یعنی هر بیسکوییت شکلات شیرینی شکر نبات نوشابه نوشیدنی های شیرین حتی نانهایی که قند دارند و شیرین هستند رو تو‌دهن نکن! 

اینو رعایت کنی ده کیلو کم میشی راحت و بدون اذیت

روغن مصرفی خونه رو بکن کنجد روغن صنعتی نخور اصلااااا و روغن کنجد هم کم مصرف کن من برای پیاز سرخ کردن یه کم روغن میزنم و اگر دیدم سرخ نشده یه کم اب چند قطره میزنم ! باورت مبشه کل غذام با به قاشق روغنه! برنج هم مطلقا روغن نمیرنم یه کم برای ته دیگ فقط

اینم رعایت کنی ۵ کیلو دیگه کم میشی

خواب! شب ساعت ده بخواب صبح زود پاشو باعث میشه متابولیسم بدنت تنظیم بشه لاغر میشی

اب کافی بنوش وقتی تشنه ای مغز اشتباه فکر می کنه گرسنه ای

اینم پنج کیلو کمکت می کنه کم کنی

ورزش کم ولی مداوووووووووم هر روز کمتر سوار ماشین بشو و بیشتر راه برو اصلا واجب نیست حتی باشگاه بری فقط پیاده روی بیشترررررر کافیه دلت خواست یه نیم ساعت نرمش هم تو خونه بکن

اینم پنج کیلو بهت کمک می کنه کم کنی

میوه جات و علی الخصوص سبزیجات زیاد تر مصرف کن

استمرار این مجموعه کارها حداقل شش ماه کمک می کنه شما مدام کم بکنید و بشید باربی

من با رعایت همینا با قد ۱۶۹ الان ۵۹ کیلو هستم قبلا ۷۵ کیلو بودم همچین راحت کم شدم شوهرم هم برای شروع قند رو حذف کرده و می گه چقدر احساس سبکی می کنم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
آره خیلی خوبه ...کنارشم حتما از غذات کم کن و چیزای اضافی حذف کن..چون اونهمه رقص با چیپس یا نوشابه یا ...

ته دیگ میخورم یه تیکه همیشه

خیلی بدم میاد از کارایی که کردم درحق خودم😔

برنامه زیره رو نصب کن غذاهات رو توش وارد کن ناخودآگاه انگیزه پیدا میکنی یا یه روز که پرخوری کردی فرداش کم میخوری. هروقت هوس غذا کردی یه لیوان بزرگ چای بریز با دو تا مویز یا یه انجیر خشک یا یه دونه خرما.یا یک قاشق کره بادوم زمینی با یه دونه شکلات تلخ رو نون جو بزن بخور. 

ته دیگ میخورم یه تیکه همیشه خیلی بدم میاد از کارایی که کردم درحق خودم😔

وقتی میگی ازشش سالگی تپل شدی پس شوهرت تورو همینجوری پسندیده ولی واسه سلامتی خودت و اینکه آن شاالله بعدا باردار بشی حتما یکم وزن کم کن..همیشه اولین قدم سخته ولی وقتی روز دوم از خواب پاشی ببینی شکمت یکم جمع شده خیلی حس خوبی بهت میده..حتما توی گروه عضوشو تاانگیزه داشته باشی

به اشنا دارم به من می گه من یه ذره برنج بخورم چاق میشم! خدا شاهده به حدی غذاهاش چربه که من بدم میاد بخورم یا مثلا اولویه با یه عالمه سس می خوره برنج نخوره

خب شما وقتی غذایی داری می خوری باید هم کم چرب باشه کم خم نمک هم شیرین نباشه و هم اینکه فیبر کافی داشته باشه 

من همه چی می خورم نه برنج حذف کردم نه نون نه میوه نه … من روغن کمتر و غذای سالمتر دارم می خورم فقط 

تو هم فکرت رو ببر سمت این

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
وقتی میگی ازشش سالگی تپل شدی پس شوهرت تورو همینجوری پسندیده ولی واسه سلامتی خودت و اینکه آن شاالله ب ...

اره خب پسندیده اما من همیشه یه جایی از اعماق وجودم احساس یه خلا و کمبود میکنم.بخاطر چاقیم 

چقدددد راهکارای خوبی دادین خیلی ممنون خیر ببینید الهی

من حوصلم نشد کامنت ها رو بخونم این رژیم که گفتم مناسب بارداری هست بهش می گن اصلاح سبک ایده پردازش خانم فلوراتاجیک هست تو اینستاگرام سرچ کنی میاد 

خیلی برای باردارشدن و داشتن بارداری موفق که سقط نشه مفیده 

اکر قصد بارداری داری باید مصرف لبنیات بازاری و‌گاوی رو هم محدود کنی جاش مواد کلسیم دار مثل کنجد و انجیر و بادام درختی که پوست قهوه ای اش رو جدا کردی خیلی مفیده

ضمنا مکمل فولیک اسید و منیزیم هم مصرف کن موفق باشی 

این رژیم خیلی راحته فقط حداقل شش ماه رعایت کن و خسته نشو