2777
2789
عنوان

دارم میترکم توروخدا بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 85 پست
منم روغن زیاد مصرف نمیکنم.حجم غذام و شیرینی جاتم زیاده

شبرینی کم کن و بعد حذف 

باورت میشه من بعد از ۱۱ ماه که اصلاح سبک کردم الان از چیزهای شیرین حالت تهوع می گیرم ! بدم میاد بخورم

اما اوایل که می خوای حذف کنی و سختت هست می تونی محدود میوه های شبرین مثل خرما و موز بخوری که ولعت کم بشه

مزخرفترین چیز برای بشریت قند هست عامل خیلی از سرطان ها و بیماری ها! 

تحقیق کنی متوجه میشی چه سمی هست

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبرینی کم کن و بعد حذف  باورت میشه من بعد از ۱۱ ماه که اصلاح سبک کردم الان از چیزهای شیرین حال ...

باورت میشه من با وجود اینکه میدونم چقدر بده مصرف میکنم؟اینه که بده

اره خب پسندیده اما من همیشه یه جایی از اعماق وجودم احساس یه خلا و کمبود میکنم.بخاطر چاقیم 

می‌دونم ولی یه بار شروع کن مثل دوستمون که گفتن سالم زندگی کن ..زیاد بزرگش نکن توی ذهنت

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی..تومیدونی بدنت چه جوریه..مثلاً اگه غذات زیاده خوب کمترش کن یا اینکه هله هوله زیاد میخوری حذفش کن به جاش میوه بخور

می‌دونم ولی یه بار شروع کن مثل دوستمون که گفتن سالم زندگی کن ..زیاد بزرگش نکن توی ذهنت فقط خودت میت ...

قول میدم یه روز بیام اینجا تاپیک بزنم که چقد لاغرشدمو اراده داشتم

به اشنا دارم به من می گه من یه ذره برنج بخورم چاق میشم! خدا شاهده به حدی غذاهاش چربه که من بدم میاد ...

اتفاقا من برنج میخورم ولی بی روغن 

رژیمم ،اینجوری ولع برنج ندارم ،سالم خوری هم میکنم

🤵‍♀️💗🕊
قول میدم یه روز بیام اینجا تاپیک بزنم که چقد لاغرشدمو اراده داشتم

آفرین حتما منو تگ کن..یه شبه که چاق نشدی که یه شبه لاغرشی پس به خودت فشار نیار ..بزار بشه سبک زندگیت..اونموقع لذت دوبرابر میشه..ان شاالله میتونی از همین الان شروع کن

خیلی خیلی

خب اراده کن بخدا راحته ببین لازم نیس خیلی سخت بگیری بخودت اول قند و شیرینی جات حذف کن مث نوشابه قند شکر مربا ابمیوه های صنعتی شیرینی اینا بعدش همون غذایی ک برای بقیه درست میکنی مث سابق درست کن ولی کمتر درست کن ک وسوسه نشی زیاد بخوری بعدشم خوراکتو کم کم کمش کن یهو اگ بخای خیلی کم بخوزی نمیتونی مثلا قبلا دوکفگیر برنج میخوزدی الان یک ونصفش کن بعد یک ماه یک کفگیر  و همه چی بخور فقط کمتر 

بعدش پیاده روی خیلی خوبه روزی نیم ساعت پیاده روی تند ده دقه اول اروم برو بعدش تندش کن ک ب تپش قلب و عرق کردن بیفته ببین من ۷۸ کیلو بودم باهمین کارا بعد دوسه ماه رسیدم ب ۶۶  

فقط کافیه بخای قبل غذاهم کاهو و هویج پخته یا تخم مرغ ابپز بخور سیرت میکنه قهوه هم خیلی خوبه 

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
باشه چشم.به خدا قسم قول میدم دیگه رعایت کنم از الان

افرین تو میتونی 

برو ببینم جیکارمیکنی👏

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...